Komentara: 0
Pregleda: 1724

Odbojkaši Spartaka poraženi u Smederevu (3:1)

20.12.2015. u 17:41h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka prekinuli su pobednički niz koji je trajao pet kola i na pauzu odlaze sa treće pozicije, sa 22 poena, odnosno 7 pobeda i 3 poraza. Sinoć je u Smederevu istoimena ekipa savladala Spartak rezultatom 3:1, po setovima 25:16, 21:25, 25:22, 25:21. Sada sledi takmičarska pauza koja će trajati do 15. januara.
Odbojkaši Spartaka poraženi u Smederevu (3:1)

U 10. kolu Prve lige za odbojkaše juče su se u Smederevu sastali ekipa Smederevo Carina i subotički Spartak. Domaća ekipa, koja gravitira u središnjem delu tabele uspela je da iznenadi favorizovanu ekipu iz Subotice i time prekine Spartakov niz od pet mečeva u kojima su ostvarili uverljive pobede.

Ekipa Igora Žakića nije uspela da završi kalendarsku godinu sa šestom uzastopnom pobedom pa će tako posle kraće pauze zbog božićnih i novogodišnjih praznika pokušati da uz dobru pripremu načnu novi pobednički niz u delu sezone koji će pokazati da li su klubske ambicije za povratak u Superligu realne, ili će se za tu priliku morati sačekati nova sezona. Nastavak sezone biće silovit s obzirom da se u prva dva kola sastaju sa dva favorita za sami vrh tabele.

Igrači Spartaka su u mnogo prilika tokom prvog dela sezone pokazali da podižu kvalitet igre, kao mlada ekipa stiču nova iskustva, ali uvereni da dobrim radom, zalaganjem i maksimalnom koncentracijom povratak u elitu sasvim moguć. Poraz u Smederevu je pomalo pokvario planove, ali pravi izazovi tek predstoje i sigurno je da će se plavo beli potruditi da ih dočekaju spremni.

Šampionat se nastavlja 15. januara kada Spartak dočekuje lidera Prve lige Jedinstvo iz Stare Pazove, a zatim u narednom kolu ponovo dočekuje, ovaj put drugoplasirani Mladi Radnik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1724
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.