Komentara: 0
Pregleda: 1665

Odbojkaši Spartaka maksimalni u Gornjem Milanovcu

31.01.2016. u 15:58h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartak očekivano su upisali nove bodove posle odlične igre i maksimalne pobede u Gornjem Milanovcu protiv Metalca. U narednom kolu u Suboticu dolazi Borac iz Starčeva.
Odbojkaši Spartaka maksimalni u Gornjem Milanovcu

Posle dva poraza Spartak je vezao i dve pobede. Ovaj put stigli su i očekivani bodovi protiv ekipe koja ove sezone u 13 mečeva nije nikoga pobedila. Odigrali su "golubovi" taman koliko treba da se zabeleži pobeda, a najneizvesnije je bilo u drugom setu kada su domaći pripretili i odveli set u napetu završnicu.

Metalac - Spartak 0:3 (25:15, 27:25, 25:14)

Ovom pobedom Spartak je privremeno prestigao Borac iz Starčeva koji večeras igra svoj meč 13. kola Prve lige, a upravo ova ekipa je naredni protivnik pulenima Igora Žakića. Do kraja prvenstva ostalo je da s eodigra još osan kola, Spartak je trenutno treći sa 28 bodova, tri manje od drugoplasirane ekipe Mladog radnika, odnosno sedam manje od Jedinstva (SP) koje ima i utakmicu manje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1665
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.