Komentara: 0
Pregleda: 2433
Foto

Odbojka: Spartak poražen od Novog Pazara, sugrađani donirali poklon paketiće za decu Kolevke

21.12.2019. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka nisu uspeli da se pobedom zahvale subotičkoj publici na dosadašnjoj podršci, a posebno onima koji su sinoć donirali slatkiše i druge potrepštine za decu Koevke. Novi Pazar je slavio sa 3:1.
Odbojka: Spartak poražen od Novog Pazara, sugrađani donirali poklon paketiće za decu Kolevke

U prvom meču 12. koola Superlige za odbojkaše, Spartak je sinoć dočekao Novi Pazar i nažalost od domaće publike na kraju kalendarske godine oprostio se porazom.

Gosti sa juga Srbije u meč su ušli sa mnogo više motiva i energije, oni se bore za opstanak u elitnom rangu, a kao trećeplasirana ekipa prvenstva od Spartaka se očekivalo da opravda epitet favorita. To se nije desilo i gosti su zasluženo slavili.

Odbojka: Spartak poražen od Novog Pazara, sugrađani donirali poklon paketiće za decu Kolevke

Za razliku od gostujućih igrača i struke koji su bili oduševljeni svojim izdanjem i trijumfom u Subotici, prvi čovek struke Spartaka, Igor Žakić, je za svoju ekipu imao dijametralno suprotne ocene. Nije želeo da traži alibi, ali je poručio da zbog povreda u ekipi fale dva važna igrača, a da se to dosta oseti na igri njegovog tima.

- Naspram sebe smo imali jednu novu ekipu Novog Pazara, to nije bila ona koju smo pre dva meseca relativno lako pobedili. Ispostavilo se da smo ih potcenili, zavarao nas je njihov položaj na tabeli, igrači nisu dovoljno ozbiljno shvatili važnost utakmice. Pogubili smo se kada nam je Novi Pazar pokazao da u Subotici ne želi da izgubi, na kraju se za to i izborio - istakao je Žakić - Cilj nam je bio da budemo među tri najbolje ekipe na tabeli, to svakako neće biti lako, pogotovo ne sa ovakvom igrom. Ponovili su nam se problemi sa treninga, oni nisu novi, dešavaju nam se poslednjih mesec dana. To mi se uopšte ne sviđa. ostaje nam još meč u Požarevcu i onda sledi dvonedeljna pauza u takmičenju. Nadamo se da će to igrači iskoristiti da uđu sa nekom boljom energijom. U narednih nekoliko dana pokušaćemo i malo da se pojačamo, da malo proširimo roster.

Odbojka: Spartak poražen od Novog Pazara, sugrađani donirali poklon paketiće za decu Kolevke

ZAHVALNI HUMANIM SUGRAĐANIMA - Junigić i Žakić su se zahvalili svima koji su svojim slatkim paketima i drugim potrepštinama podržali tradicionalnu akciju Kluba za decu iz "Kolevke". Predsednik kluba, Duško Guslov, rekao je da su razgovarali sa rukovodstvom "Kolevke" i tom prilikom se interesovali šta im je najpotrebnije, te su prema tome i usmerili građane da podrže akciju. Prikupljeno će biti isporučeno tokom naredne sedmice, a svoj doprinos će prilozima dati i sami odbojkaši.

Prethodno je svoje viđenje izneo prvotimac Jungić, koji je u sličnom tonu ocenio nastup saigrača na sinoćnjem meču.

- Nadigrali su nas u dosta elemenata. Dobili smo treći set i poandali smo se da je to bio vetar u leđa koji nam je trebao, međutim nismo uspeli da meč uvedemo u peti set. Planirali smo pobedu, želeli smo da godinu pred našom publikom završimo pobedom, ali protivnik je zasluženo slavio - zaključio je Jungić.

Odbojka: Spartak poražen od Novog Pazara, sugrađani donirali poklon paketiće za decu Kolevke

O ovoj godini "golubovi" će odigrati još jedan meč, ali na strani, u Požarevcu, gde ih čeka tradicionalno neugodni Mladi radnik. Bez obzira na ovaj poraz i izdanje na terenu koji su iznenadili mnoge ljubitelje odbojke u Subotici, četa Igora Žakića pokušaće da klaendarsku godinu završi pobedom i pred dvonedeljnu pauzu u takmičenju konsoliduje redove i sa nekom novom energijom nastave napad na sam vrh tabele, gde svojim kvalitetom i pripadaju.

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar Odbojka: Spartak - Novi Pazar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2433

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

igor žakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.