Komentara: 0
Pregleda: 1514

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Novi Pazar i poziva sugrađane da podrže humanitarnu akciju za decu "Kolevke"

20.12.2019. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka večeras igraju poslednju utakmicu u kalendarskoj godini pred svojim navijačima, a ona će biti specifična i zbog tradicionalne akcije Kluba u kojoj se prikupljaju slatkiši i potrepštine za decu "Kolevke". Meč počinje u 19 časova.
Odbojka: Spartak večeras dočekuje Novi Pazar i poziva sugrađane da podrže humanitarnu akciju za decu "Kolevke"

Ako ne računamo nekoliko neplaniranih gubitaka bodova Subotičani su većim delom ispunili takmičarski cilj i trenutno su na trećoj poziciji superligaškog karavana. Večeras od 19 časova u Subotici će na na megdan izaći ekipa Novog Pazara.

Pored prvenstvenog meča za ljubitelje odbojke i drugi građani biće u prilici da se pridruže tradicionalnoj humanitarnoj akciji Kluba koji ima za cilj prikupljanje slatkiša idrugih potrepština koje će biti uručene korisnicima Doma "Kolevka", kako bi ih obradovali i ulepšali im predstojeće praznike.

- Pozivamo sve  ljubitelje odbojke koji će doći na večerašnju utakmicu da ponesu neki slatkiš (čokolade, kekse, bonbone i sl. ) ili sredstva za dečiju higijenu, kako bismo sakupili i odneli i donirali deci iz "Kolevke".  - poručuju iz MOK "Spartak" uz napomenu da će i igrači skupiti slatke poklone i druge korisne artikle.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1514

Povezana vest

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.