Komentara: 15
Pregleda: 14029
Foto

Novogodišnje ukrašavanje Subotice

03.12.2015. u 02:55h
Izvor: Subotica.com
Subotičane će i ove godine tokom hladnih zimskih večeri i noći uveseljavati pogled na brojne pahuljice, zvezde i jelkice koje su okačene na stubovima rasvete.
Novogodišnje ukrašavanje Subotice

Direkcija za izgradnju grada započela je pre par dana postavljanje novogodišnjih ukrasa na gradskim ulicama i trgovima. Uprkos smanjenim budžetskim sredstvima, Direkcija je predvidela i ukrašavanje prigradskih mesta kao i gradskih mesnih zajednica.

Novogodišnje ukrašavanje Subotice

Lokacija za figure deda mraza i medvedića sa poklonom, koji su ranije bili na prostoru gde se trenutno izvode radovi na postavljanju spomenika - skulpture Svetog Trojstva, je promenjena i ona se sada nalazi u blizini igrališta za decu u centru grada. 

Pogledajte fotografije u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Subotica okićena pred novogodišnje praznike Subotica okićena pred novogodišnje praznike Subotica okićena pred novogodišnje praznike Subotica okićena pred novogodišnje praznike Subotica okićena pred novogodišnje praznike Subotica okićena pred novogodišnje praznike Subotica okićena pred novogodišnje praznike Subotica okićena pred novogodišnje praznike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 14029

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

nova godina subotica

nova godina 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.