Komentara: 39
Pregleda: 16059

Radio AS žurka u novogodišnjoj noći na Trgu

09.12.2015. u 14:29h > 18:01
Izvor: Subotica.com
Radio AS žurka u novogodišnjoj noći na Trgu

U Novu 2016. godinu na Gradskom trgu sa Subotičanima će ući poznati di džejevi Radia As FM - DJ Conte, DJ Groover i DJ Noyz. Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za medije, doček će biti prilagođen uglavnom mladima, ali pored elektronske muzike sa bine će se puštati i poznati pop i rok hitovi.

- Sa Subotičanima će biti poznati di džejevi koji već godinama nastupaju na dens areni na EXIT-u - najavila je Ivana Dimitrović, direktor marketinga Radio As FM. - Naš radio već godinama organizuje brojne partije po celoj Vojvodini i nadamo se da će ovo biti početak strateškog partnerstva sa Suboticom.

Kako je rečeno, ni ove godine neće izostati vatromet i valcer u ponoć, ali pošto je gradonačelnik Jene Maglai bio odsutan, ostalo je nedorečeno koliko je grad izdvojio novca za doček, iako je to bila uobičajena praksa prethodnih godina.

Kao i u protekle dve decenije, veče uoči dočeka Nove godine, Subotička filharmonija će održati Novogodišnji koncert u Velikoj većnici Gradske kuće.

Radio AS žurka u novogodišnjoj noći na Trgu

- Sa filharmonijom, pod dirigentskom palicom Stanka Jovanovića, nastupiće i dve solistkinje Tanja Obrenović, sopran, i Silvia Dorotka, mecosopran. Na repertoaru će biti dela Čajkovskog, Verdija, Bramsa, Štrausa, ali i numere iz filmova „Amarkord“ i „Kum“ - najavio je Miroslav Jovančić, predsednik Subotičke filharmonije.

Kao i prethodnih godina najveći izbor organizovanih ponuda na javnim mestima možete da nađete na najposećenijem subotičkom sajtu. Hoteli, restorani, kafići, diskoteke ili klubovi - sve ponude se nalaze u novogodišnjem odeljku: www.subotica.com/nova-godina.

Nadamo se da će snežne pahulje upotpuniti doživljaj i radost tokom novogodišnjih praznika.

Radio AS žurka u novogodišnjoj noći na Trgu

Radio AS žurka u novogodišnjoj noći na Trgu

Izvor: Subotica.com
Press: Doček Nove godine na gradskom trgu Press: Doček Nove godine na gradskom trgu Press: Doček Nove godine na gradskom trgu Press: Doček Nove godine na gradskom trgu Press: Doček Nove godine na gradskom trgu Press: Doček Nove godine na gradskom trgu Press: Doček Nove godine na gradskom trgu Press: Doček Nove godine na gradskom trgu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 39
Pregleda: 16059

Povezane vesti

Povezane teme

Grad Subotica

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

nova godina palić

novogodišnji praznici

nova godina 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.