Komentara: 18
Pregleda: 9968

Nove nadstrešnice na starim autobuskim stajalištima

10.08.2013. u 12:57h
Kao što smo i ranije najavljivali kroz informativni sadržaj, Grad Subotica odnosno Direkcija za izgradnju grada Subotice je krajem jula na 10 lokacija u širem delu grada započela radove na montiranju konstrukcija sa nadstrešnicom koje u sebi imaju integrisanu kantu za smeće, klupu.i tablu sa redom vožnje. Ove nove nadstrešnice su zamenile postojeće "pečurke". Do kraja leta očekuje se montiranje i modernih informativnih ekrana na 19 lokacija u Subotici i na Paliću.
Nove nadstrešnice na starim autobuskim stajalištima

Prema planu poslovanja Direkcije za izgradnju grada Subotice za 2013. godinu, planirana je investicija u vidu montiranja novih konstrukcija sa nadstrešnicom na autobuskim stajalištima na široj teritoriji grada.

Radovi na postavljanju konstrukcija na autobuskim stajalištima trajali su 6 radnih dana - počeli su 29. jula, a završeni su 6. avgusta.

Izvođač radova je preduzeće "Petrol-mont" d.o.o iz Novog Sada, dok ukupna vrednost radova iznosi 3 miliona i 84 hiljade dinara.

Natkrivena konstrukcija na stajalištu sa prednje strane je otvorena, bočno zatvorena, dok je većina lokacija na zadnjem delu pokrivena samo jednim delom (trećina) i to u predelu klupe. Konstrukcija sadrži klupu, kantu za otpatke, red vožnje i obeležena je grbom grada Subotice.

Ove nadstrešnice trebalo bi delomično da doprinesu boljoj zaštiti od raznih vremenskih uticaja kao što su vetar, sunce, kiša i sneg.

Nove nadstrešnice na starim autobuskim stajalištima

Lokacije autobuskih stajališta sa novim konstrukcijama i nadstrešnicom

  1. Nova opština (strana ka Paliću)
  2. Bolnica - Beogradski put (strana ka Aleksandrovu)
  3. Bolnica (strana ka centru)
  4. Tehnička škola (strana ka Aleksandrovu)
  5. Partizan (strana ka Palicu)
  6. Partizan (strana ka centru)
  7. Sadecki (strana ka Kelebiji)
  8. Sadecki (strana ka centru)
  9. Kod škole Majšanski put (strana ka centru grada)
  10. Kod škole Majšanski put (strana ka Makovoj sedmici)

Nove nadstrešnice na starim autobuskim stajalištima

Sledeća aktivnost će biti postavljanje 27 informativnih ekrana na 19 lokacija u Subotici i na Paliću. Montiranje ovih modernih ekrana očekuje se do kraja leta 2013. godine.

Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima Nove nadstrešnice na postojećim autobuskim stajalištima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 9968

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Suboticatrans

gradski prevoz

javni prevoz

autobuska stajališta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.