Komentara: 20
Pregleda: 8561

Moderni info ekrani na autobuskim stajalištima

05.05.2013. u 13:22h
Subotičani bi trebali uskoro da dobiju moderne LED table na autobuskim stajalištima na kojima će se prikazivati prevashodno informacije vezane za red vožnje, ali i vreme, temperature i još poneka korisna informacija. Realizacija ovog projekta bi trebala da bude okončana u narednih mesec dana.
Moderni info ekrani na autobuskim stajalištima

Krajem 2012. godine novosadsko preduzeće "Novatronic" je kao najbolji ponuđač na tenderu za nabavku opreme za elektronsku kupovinu karata i opreme za sistem informisanja putnika potpisao ugovor o isporuci robe i usluga za projekat razvoja integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica – Segedin. Ovo preduzeće bi trebalo u narednih mesec dana da finalizuje rešenja za displeje koji će biti postavljeni na autobuskim stajalištima.

NovaStation stanični displeji su najnoviji proizvod ove novosadske firme, Zasnovan na modernim LED i komunikacionim tehnologijama. Proizvodi se u dve varijante: tekstualni sa 4 ili 8 linija teksta i grafički koji pored teksta mogu prikazati i jednostavne slike. Informacije koje su prikazane su najčešće procenjeno vreme dolaska vozila. Kod obe varijante proizvoda, iznad informacija o dolasku vozila smenjuju se tačno vreme, datum i temperatura.

Ovi stanični displeji su ugrađeni u elegantno aluminijumsko kućište atraktivnog izgleda. Tekst ili grafika su ispisani žutom bojom. Displeji ne zahtevaju održavanje.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 8561

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

autobuska stajališta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.