Komentara: 11
Pregleda: 6250

Nova pojačanja u FK "Spartak"

10.07.2013. u 12:34h
Nova pojačanja u FK "Spartak"

Stefan Cicmil je novo lice u Spartaku iz Subotice. Stefan bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor u petak, a igra na poziciji centralnog beka. Ponikao je u podgoričkoj Budućnosti gde je prošao sve selekcije, a u karijeri je nosio i dres Radničkog iz Niša.

Pre par dana ekipi se pridružio i Veseljko Trivunović. Reč je o kvalitetnom igraču koji je proteklu sezonu igrao za OFK "Beograd", nakon neuspelog povoljnog angažmana u inostranstvu Veseljko je odlučio da prihvati ponudu Spartaka i karijeru nastavi u Subotici u naredne tri godine.

Nova pojačanja u FK "Spartak"

Veseljko Trivunović (u sredini ) na treningu sa novom ekipom

Nakon uspešnih transfera trojice prvotimaca, Đorđa Despotovića u Lokeren (Belgija), Gorana Adamovića u Ružemberok i Aleksandra Kovačevića u Crvenu Zvezdu, Uprava kluba, posebno novi izvršni direktor Damir Džimović se pozabavio dovođenjem novih igrača. Prvo veliko pojačanje je Veseljko Trivunović igrač veznog reda koji je zabeležio i pet nastupa u A selekciji Srbije.

Odmah po dolasku Veseljko se javio šefu Kurćubiću i započeo sa treninzima u dresu Spartaka.

Potražnja za Aleksićem

Nova pojačanja u FK "Spartak"

Branimir Aleksić i Damir Džimović, izvršni direktor FK "Spartak"

Nakon uspešnih odlazaka Despotovića, Adamovića i Kovačevića sledi transfer golmana Branimira Aleksića. Po rečima izvršnog direktora Damira Džimovića tranfer subotičkog golmana se očekuje krajem ove nedelje ili eventualno početkom sledeće. Pored Grčkog PAOKA zainteresovani su i neki Turski klubovi kao i par klubova iz Evrope.

Branimir Aleksić uprkos ponudama vredno i naporno radi na svakom treningu - Ovaj klub mi je mnogo dao, nadam se da sam svojim igrama to vratio, a gde god da odem, Spartak ostaje u mom srcu. Mislim da je stiglo vreme da karijeru nastavim u inostranstvu. Bitno je da dobro radim da dobijem šansu da branim u klubu, i da se nametnem selektoru Mihajloviću u reprezentaciji. – istakao je Aleksić.

Igrački kadar još nije sklopljen u klubu za nastupajuću sezonu. Do sada su pristanak potpisali golman Budimir Janošević i isusni vezista Veseljko Trivunović. Sledeći igrač koji će verovatno pojačati redove plavih golubova je štoper Stefan Cicmil (23 god) koji je do sada igrao u Podgoričkoj Budućnosti.

U klubu se nadaju da će se do polaska na Zlatibor kompletirati tim kako bi Kurćubić na završnim pripremama imao ekipu koja će započeti takmičarski deo.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 6250

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

pripreme fudbalskog kluba spartak

branimir aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.