Komentara: 0
Pregleda: 4268

Još jedno "dete" Partizana pojačanje FK "Spartak"

31.07.2013. u 11:32h
Marko Vidović je juče u prostorijama FK "Spartak" uz prisustvo Damira Džimovića, izvršnog direktora kluba, potpisao ugovor na tri godine Vidović igra na poziciji levog beka i predstavlja najnovije ososezonsko pojačanje SpartakA.
Još jedno "dete" Partizana pojačanje FK "Spartak"

Vidović je karijeru započeo u FK "Partizan" gde je prošao sve selekcije, pošto nije uspevao da dobije željenu minutažu prešao je u Hajduk sa Liona. Njegove igre nisu prošle nezapaženo pa je ubrzo karijeru nastavio u FK "Budućnost" iz Podgorice kod tadašnjeg trenera Miodraga Ješića.

Na preporuku Ješića napustio je srpski fudbal i prešao u kiparski Anartozis koji je tada vodio Slavoljub Muslin, nakon toga u Levski (Bugarska) zatim u mađarske klubove Honved i Eger. U prvoj sezoni u dresu Honveda izborio je drugo mesto sa ekipom i titulu najboljeg stranca u toj sezoni.

Nakon potpisa Vidović vidno zadovoljan je izjavio: "Spartak je dobar klub, lepo sam se uklopio u kolektiv, ekipa je mlada i i svi verujemo u uspeh Spartaka ove sezone. Iskoristio bih priliku da pozovom subotičane, a posebno verne navijače Marince, da dođu u što većem broju na utakmice i da daju podršku ekipi u borbi za Evropu."

Kraj priprema na Zlatiboru i povratak u Suboticu

U subotu su fudbaleri Spartaka odigrali svoju poslednju proveru na pripremama na Zlatiboru i nakon uspešno završenih priprema trener Kurćubić je "častio" fudbalere sa dva dana pauze. Fudbaleri su se ponovo okupili juče u prepodnevnim časovima, ovaj put na Gradskom stadionu.

Sledeći pripremni meč Spartak će odigrati 3. avgusta protiv Proletera u Novom Sadu, što će ujedno biti i generalna proba pred početak prvenstva. Spartak u prvom kolu, koje se igra 10. avgusta, gostovaće u Užicu ukipi "Sloboda Point", nedelju dana kasnije Spartak će biti domaćin ekipi OFK "Beograd", dok već u trećem kolu, u vojvođanskom derbiju, Spartak gostuje ekipi FK "Vojvodina".

Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4268

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.