Komentara: 12
Pregleda: 5219

Tri fudbalska transfera u jednom danu

04.07.2013. u 18:11h
Uprava FK "Spartak" je danas uspela da kruniše višednevno angažovanje oko transfera svojih igrača. Klub su uz obeštećenje napustili Aleksandar Kovačević, Đorđe Despotović i Goran Adamović
Tri fudbalska transfera u jednom danu

U jednom danu su finalizirana tri transfera što je veliki uspeh, nepamtimo koji klub je uspeo da za tako kratak vremenski rok ostvari tri transfera. Veliku zaslugu za ovaj svojevrstan klubski rekord ima dvojac u klubu koji se ozbiljno bavio ovim stvarima u prethodnom periodu, predsednik Dragan Simović i izvršni direktor Damir Dzimović koji je odnedavno član uprave FK "Spartak".

Saga oko Aleksandra Kovačevića danas je završena, i on će u novoj sezoni nositi dres FK Crvena Zvezda. Trajanje ugovora kao i visinu obeštećena u klubu nisu komentarisali, ali zadovoljstvo  je primetno kod svih.

Đorđe Despotović je u prethodnim danima obavio razgovore i testiranje u belgijskom prvoligašu FK "Lokeren". Sutra će mu se pridružiti Damir Dzimović koji će i potpisati ugovor u ime FK "Spartak". Đorđe je prošao sve testove prethodnih dana, a klubovi su se sve već praktično dogovorili tako da je sutrašnji susret formalne prirode.

I treći prvotimac Spartaka koji je danas završio sve dogovore oko transfera je iskusni štoper Goran Adamović. On će u novoj sezoni biti član Slovačkog prvolligaša Ružomberoka.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5219

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.