• Pregleda: 6138

Narodno pozorište objavilo repertoar za oktobar

Oktobarski repertoar drame na srpskom jeziku započinje u petak premijerom predstave "Glorija" po delu Ranka Marinkovića, a u režiji Anđelke Nikolić. Ulaznice za premijeru koštaju 550 dinara, a rezervacija može da se obavi putem broja 024/557-436. Sve predstave pred domaćom publikom se igraju na Sceni Jadran.
Narodno pozorište objavilo repertoar za oktobar

Drama na srpskom jeziku tokom oktobra na subotičkoj Sceni Jadran imaće 12 izvođenja među koje spadaju premijera predstave "Glorija" i gostovanje francuskog teatra "Riktus" sa predstavom "Rapsodija". Predstava "Glorija" u oktobru biće izvedena čak četiri puta, uključujući i premijeru koja je zakazana za petak, 3. oktobar.

Drama nа srpskom će ovog meseca imati dva gostovanja i to sa predstavom "Koštana", dok će drama na mađarskom imati tri gostovanja, sa predstavama "Brestyánszki B.R. - Vörös" i "Szerbhorváth György - Van valami bejelentenivalója?".

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početak predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Repertoar za oktobar

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
baćo Odgovori
Preseljenje Narodnog pozorišta u zgradu Doma vojske više niko i ne spominje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.