Komentara: 9
Pregleda: 4867

Naknadno usvojene još dve izborne liste

18.04.2016. u 14:31h
Izvor: Subotica.com
Izbori na svim nivoima vlasti biće održani 24. aprila, a zaključno sa 13. aprilom proglašene su liste koje su ostvarile pravo na učešće (samostalno ili u koaliciji) na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima. U Subotici je usvojeno ukupno 10 lista, dok su tri odbijene. Ulaganjem žalbe Upravnom sudu dve su naknadno usvojene.
Naknadno usvojene još dve izborne liste

Rok za predaju izbornih lista na lokalnom nivou bio je do kraja 8. aprila, a Izborna komisija Grada Subotice je u sredu, 13. aprila, u 23,36 na osnovu usvojenih rešenja proglasila ukupno 10 lista, dok su tri odbijene.

Tri liste koje nisu usvojene su bile "Građani i građanke Srbije", zatim "Vojvođanska tolerancija" i "Pokret za preokret - Darko Antelj". Posle ulaganja žalbe Upravnom sudu i pozitivne odluke liste "Građani i građanke Srbije" i "Vojvođanska tolerancija" su naknadno usvojene i nalaziće se na glasačkim listićima na lokalnim izborima.

Ostale proglašene liste možete da pogledate u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 9
Pregleda: 4867

Povezane vesti

Povezane teme

Izbori u Subotici

lokalni izbori subotica

lokalni izbori u subotici

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.