• Pregleda: 3261

U ponoć stupa na snagu predizborna tišina

Danas u ponoć počinje predizborna tišina koja traje do nedelje u 20 časova. Tokom tog perioda zabranjena je izborna propaganda preko sredstava javnog informisanja pa u skladu sa tim sajt Subotica.com će prilagoditi svoj sadržaj, oglasni prostor, ali i ograničiti prikaz komentara i drugog sadržaja generisanog od strane posetilaca.
U ponoć stupa na snagu predizborna tišina

Izbori na svim nivoima vlasti biće održani 24. aprila (nedelja) od 7 do 20 časova. Danas u ponoć počinje predizborna tišina, do kada stranke i koalicije, koje učestvuju na izborima u nedelju, mogu da se bave predizbornim aktivnostima.

Predizborna tišina trajaće do zatvaranja biračkih mesta, u nedelju 24. aprila u 20 sati, a tokom ta tri dana učesnici u izbornoj kampanji ne mogu putem medija slati političke poruke i objavljivati svoje programe.

Tokom tog perioda zabranjeni su izborna propaganda preko sredstava javnog informisanja, održavanje javnih skupova i objavljivanje procena izbornih rezultata, slanje poruka biračima i postavljanje propagandnog materijala stranaka na udaljenosti manjoj od 50 metara od biračkog mesta.

BEZ POLITIČKIH BANERA, SAOPŠTENJA i KOMENTARA NA SUBOTICA.COM

U skladu sa obavezama javnog glasila sajt Subotica.com će svoj sadržaj prilagoditi prilici pa tako od ponoći neće biti vidljivi politički baneri koji su bili zakupljeni povodom kampanja, nećemo objavljivati informacije koje su na direktan način vezani za lokalne, pokrajinske i parlamentarne izbore, kao ni odobravati komentare posetilaca koji sadrže političke poruke, odnosno komentare na političke teme.

Izborna tišina traje do nedelje u 20 časova, a portal zadržava pravo da tokom izbornog dana (nedelja) obaveštava javnost o brojkama izlaznosti na glasačka mesta, kao i plasira informacije o javnim ličnostima koje su glasale na svojim glasačkim mestima.

Po završetku izborne tišine sajt se vraća u redovan režim rada, objavićemo komentare koji su u međuvremenu preskočeni, a u skladu su sa opštim pravilima komentarisanja, i tokom noći saopštavati informacije iz izbornih štabova.

U Subotici je proglašeno 12 izbornih lista sa ukupno 477 kandidata koji će se boriti za neko od 67 odborničkih mesta. Pravo glasanja na izborima u nedelju ima 130.788 građana Subotice.

Više informacija pogledajte u povezanim vestima.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

26
suboticanin Odgovori
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ДО ПОБЕДЕ!!!
za naivne glasace Odgovori
pravo vreme da se podsete glasači koji su svoj glas dali Mirku Bajiću kako ih je ovaj preveslao dajući obećanja koja nije ispunio ali je zato sebe namestio u gradsku vladu, uverite se i sami:

Kada uđemo u Skupštinu grada, zahtevaćemo da se obelodani gde je završio novac od kapitalnih investicija koje nisu završene. Zahtevaćemo da se po sili zakona obelodane imovinske karte svih funkcionera u gradu Subotica u poslednjih osam godina
http://www.subotica.com/vesti/saopstenje-sbb-mirko-bajic-id10438.html

Kada budemo u skupštini grada ispitaćemo sve okolnosti oko tih trasakcija, tražiti povrat sredstava i odgovornost za izvršioce plaćanja. Zelenu fontanu ćemo revitalizovati i urediti prostor centra grada, da ponovo oživi, dobije stari sjaj i bude prijatno mesto za šetnju
http://www.subotica.com/vesti/saopstenje-sbb-a-id10697.html

Kada budemo u Skupštini grada tražićemo odgovornost onih kiji su ovakvu štetu gradu naneli, i zahtevaćemo da se Sportsko rekreativni centar u Dudovoj šumi završi kako je i planirano sredstvima budžeta Republike, jer takav objekat Subotici treba
http://www.subotica.com/vesti/mirko-bajic-naneta-neprocenjiva-steta-gradu-id10747.html

http://www.subotica.com/vesti/bajic-neodgovorno-raspolaganje-budzetom-id10723.html

Kada uđemo u Skupštinu grada zahtevaćemo da se ugovori ispune i da se pozorište, koje je potrebno gradu, završi
http://www.subotica.com/vesti/mirko-bajic-rusenje-pozorista-zlocin-prema-gradu-id10825.html

I mi će mo zahtevati da se odmah po formiranju nove skupštinske većine taj postupak zaista sprovede
http://www.subotica.com/vesti/bajic-zasto-niko-ne-radi-na-decentralizaciji-id10819.html

http://www.subotica.com/vesti/za-otudjenje-poslovnih-prostora-neko-treba-da-odgovara-kaze-bajic-id9534.html

http://www.subotica.com/vesti/bajic-istrazni-organi-treba-da-utvrde-istinu-id11053.html

http://www.subotica.com/vesti/mirko-bajic-otvorio-y-krak-id10898.html
konacno Odgovori
konacno...ovo je naj losija gradska vlast koju smo imali ikada nadamo se boljem
Violeta Odgovori
Posto smo videli sta JE i NIJE uradio gradonacelnik Maglaji sa svojim saradnicima vreme mu je da ode na odmor i pusti pametne ljude da nam vrate Suboticu.Verujemo u Balinta i SVM.
NE na glasanje Odgovori
... nemojte ljudi izlaziti na glasanje na izborima jer svako ko se bude potpisao na biračkom spisku svojeručno će potpisati priznanje da je magarac !!! Pogledajte samo za šta su poslužili Vaši potpisi na biračkim spiskovima i Vaši glasovi na izborima 2008, 2012 a pogotovu 2014 godine - sa svojim glasom na glasačkom listiću samo ste dali "robu" političarima sa kojom su potom oni mogli međusobno trgovati za mesta u parlamentu i Vladi a Vama ništa bolje u životu nije bilo samo ste sa vašim potpisom na biračkom spisku sami sebe deklarisali kao magarce !!!

A ukoliko baš hoćete da ispoštujete zakonsku obavezu i da izađete na izbore, jer se plašite da bi vas neki haračlijski sistem vlasti koji će se ustoličiti nakon izbora mogao kazniti ako to ne učinite, onda čistu savest i oprost grehova možete dobiti ako umesto glasanja glasački listić izžvrljate, crtate na njemu cvetiće, autiće, aviončiće, oblačiće, Hello Kitty mace ....
za SNS za Veljka Odgovori
Veljko Vojnić gradonačelnik!!!
Safet Odgovori
Najveca glupos. Ako se igra, igra se do krajatako je bar sude u svetu . Procenti se okrecu iz casa u cas a ne kao kod nas pola gosine unapred se zna ko ce pobediti ko prelazi a ko ne cenzus. Nas vucko pobedjuje sa neprikosnovenim procentom od 80% ostali saka jada mozda jedna ili dve stranke predju cenzus a ne bi trebali jer su svoje sanse protracili i pokrali sve zivo. A o ovim mini strankama da ne pricam svaka susa danas ima stranku i ide na izbore samo da uzme od drzave pare za izbore. To treba odmah izbacit sa liste da se stedi na stampacu boja. Iskreno najsmesniji mi je onaj snsovac sto je izbacen na glavacke radulovic taj mi nekakko dodje za rijaliti sa njegovim kvazi idejama o spasu srbije. Bio bih presrecan kada niko nebi preso cenzus da ih ne glesamo vise pa nek idezivot
zorka Odgovori
ovaj put treba da idu bez Kern Solje Marije ona je bila ne tako dobar kadar uz Gospodina gradonacelnika Jenea ali ako pobedi on onda nju ne bi trebalo da ostavi ili drugi ako pobedi.ko gradjanin sam njoj se vise puta obracao i videlo se da i ne zna temu za koju je zaduzena
glas za sns Odgovori
Pozivamo poštovane građane grada Subotice da svojim glasom podrže listu SNS na kojoj su istaknute ličnosti naše sredine i elita našega grada:

Bogdan Laban iz DSS
Nenad Ivanišević iz DS
Santo Robert iz DS
Veljko Vojnić iz LSV
Stipanović Dušan iz SPS
Dragutin Soković iz DSS
Pero Šunjka iz SPS
Stevica Drčić iz SPO
Samir Rustemović iz SPO
Stevan Bakić iz DSS
Boris Bajić iz SBB
IgenKO Odgovori
Ovoj sam se vesti od svih drugih politickih najvise obradovao
Mađarska zora Odgovori
hojra građanska lista Jene Maglai!!!
panonski čamac Odgovori
Čitajući kako u komentarima smaraju svi sa svojim strankama, jedva čekam izbornu tišinu.
peja Odgovori
@za SNS za Veljka

tvoja ironija prevazilaci granice dobrog ukusa
Marica Odgovori
@zorka

Marika Solja realno jeste bruka i sramota za VMSZ ali realno oni imaju druge najbolje kadrove ako se usporedi sa ostalima
bivši za SNS Odgovori
Kada vidim ovaj spisak od @"glasača za sns" i još naznačeno kao "elita grada" ( nedostaje Gojko) onda shvatim da sam bio u zabludi da će " POLITIČKE ŠLJAMPITE glasanjem za sns nestati sa političke scene.
Ne da su nestale već su se UMNOŽILE sa ovim preletačima.
Zar da nam oni kroje sudbinu naše dece sledečih 4 godine.
Njihova su zaposlena ili će biti u JAVNOM SEKTORU a naša će biti predodređena da rade kod PLJAČKAŠKIH KAPITALISTA jer je ili će naša POLITIČKA ELITA postati KAPITALISTIČKA.
Živi bili pa videli.
Bajmok Odgovori
SBB 7,SAMO SLOŽNO BUNJEVCI!
maslacak Odgovori
znam samo da necu glasati za ove koji su me danas zatrpali racunima i raznim porezima to je reklama vladajuce koalicije a te glupe plakate i jevtine pokloncice neka zadrze za sebe.
tekući Odgovori
Šešelja je Bog vratio da ispravi grešku, ipak Ima Boga!
Dosta je bilo Odgovori
Ovaj Safet nas baš zasmejava.
Radulović nije smenjen, on NAPUSTIO VLADU !!!
Izašao je iz vlade jer Vučićev PARTIJSKI PARAZITSKI EŠALON nije hteo da prihvati radikalni rez u SMANJENJU PARTIJSKOG PARAZITSKOG ZAPOŠLJAVANJA.
Umesto što su se smanjile penzije i plate ZDRAVSTVU, OBRAZOVANJU, ADMINISTRACIJI Radulovićev program je bio da se smanji PARTIJSKI KADAR u JAVNOM SEKTORU i nenormalne subvencije za zapošljavanje stranim firmama gde bi se uštedelo daleko više nego što se je dobilo smanjenjem plata i penzija.
Da kod zapošljavanja važi: ŠTA ZNAŠ A NE KOGA ZNAŠ.
Pa Kori Udovički još ne može zbog pritisaka da reši sistematizaciju u Elektroprivredi Srbije gde ima
VIŠKA ZAPOSLENIH po PARTIJSKIM LINIJAMA PREKO 5 HILJADA.
Zato mu je i slogan: DOSTA JE BILO.
Milan Odgovori
isis za pobedu lol
Veteran Odgovori
SRS do pobede,i Šešelj novi predsednik vlade republičke Srbije!
drapo Odgovori
@ NE na glasanje
koji si ti glupi,dosadni,neobrazovani i uporni kreten !!!
drapo Odgovori
@ safet
safete, već smo ti bezbroj puta stavili do znanja da si polupismen,nerealan, ograničen i da su tvoji komentari smarajući i glupi i primitivni i ponovo te molimo da nas poštediš svojih ograničenih razmišljanja !!! Idi na buvljak pa tamo kaži ono što misliš a i tamo više niko neće da te sluša jer si i tamo naporan i dosadan !!!
earthworker Odgovori
jos uvek dovoljno verujem u suboticu da mislim da ce naprednjacka svita u nedelju sa rezultatima proci ko bosi po trnju na svim nivoima.
drapo Odgovori
@tekući
Ne spominji Božje ime uzalud ! Ne seri !!!
Safet Odgovori
Drapo znas koliko me briga za tebe. Tisi isto polupismen pa sta koda je to sramota sto neko nije iso u skolu.
Ti si faca vauu znas da pises.
I naravno da necu nikod da postedjujem volim ovaj sajt jer svako moze da iskaze misljenje. A moja misljenja su takva, puna humora ali i istine.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.