Komentara: 2
Pregleda: 15552

Najlepša bašta i balkon Subotice

07.06.2012. u 16:28h
Izvor: RTV Yueco
JKP "Čistoća i zelenilo" raspisalo je konkurs “Najlepša bašta i balkon Subotice” u želji da motiviše sugrađane da oplemene svoj životni prostor a time i Suboticu učine lepšom. Ovo je već treći put da čistoća organizuje ovakav konkurs, a odziv sugrađana do sada je bio veliki. Nagrade su obezbeđene i za tri najlepše bašte ili balkona, ali i za prvih 4o prijavljenih kandidata. Ove godine u akciji učestvuje i Goranski rasadnik koji će pobednicima uručiti svoje sadnice.
Najlepša bašta i balkon Subotice

Eržebet Poša u stanu živi više od 20 godina, i svoju oazu sa svećem svake godine ulepšava sa novim vrstama biljaka. Eržebet se prošle godine prijavila na konkurs za najlepši balkon, a razmišlja da to učini i ove. Ona kaže da je za uređenje balkona i negu cveća potrebno izdvojiti malo vremena, a da se za uzvrat dobija lep balkon sa čistim vazduhom.

Ovogodišnji konkurs je podeljen u četri kategorije. Najlepše uređena zelena površina oko pojedinačnog stambenog objekta – bašta, najlepše uređena zelena površina oko kolektivnog stambenog objekta – zgrada, izbor najlepšeg balkona okrenutog prema ulici, najlepše uređeno školsko dvorište i najlepše dvorište predškolske ustanove. Ove godine učešće na konkursu uzeo je i Goranski rasadnik, koji će pobednicima uručuti sadnice.

Svoje predloge i prijave građani mogu poslati na adresu: JKP “Čistoća i zelenilo”, Jožefa Atile 4. 24000 Subotica, sa napomenom: „Za konkurs najlepša bašta i balkon”. Prijave se mogu poslati i na e-mail: cistoca@yunord.net. Detalje o konkursu možete videti na web stranici cistoca-su.rs

Da bi prijava bila potpuna potrebno je da sadrži ime i prezime vlasnika bašte, balkona ili osobe za kontakt u stambenoj zgradi, tačnu adresu, broj telefona, kao i vreme kada komisija može doći i pogledati baštu, balkon ili prilaz zgradi. Prijave od strane druge osobe će biti važeće uz pristanak vlasnika. Poželjno je da sve prijave sadrže i fotografiju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 15552
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

najlepša bašta

najlepši balkon

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.