Komentara: 7
Pregleda: 3046

Mojsilović smenjen, ali ostaje u fudbalskom klubu

24.10.2015. u 13:55h
Izvor: Subotica.com
Nepuna 24 časa po završetku meča 15. kola Super lige u kojem su plavo-beli i po peti put u nizu izgubili sva tri boda Uprava Spartaka je reagovala i odlučila da dosadašnji šef struke ne bude više zadužen za prvi tim, a o novom treneru javnost će biti upoznata naknadno. Subotičke plavo-bele već u sredu očekuje prvi meč šesnaestine finala Kupa Srbije.
Mojsilović smenjen, ali ostaje u fudbalskom klubu

Nakon poraza od Čukaričkog i serije loših rezultata u kojoj se subotički superligaš našao, Uprava kluba je sporazumno raskinula saradnju sa Stevanom Mojsilovićem po pitanju vođenja Prvog tima. Mojsilović ostaje u Klubu a biće mu poveren sportski sektor i Škola fudbala, saopšteno je danas iz FK "Spartak".

Mojsilović i Spartak su nedavno bili u središtu skandala, kada je protiv OFK Beograda izvedena malo je reći rezervna postava, zbog čega su se našli na meti kritika javnosti, a klubu je Fudbalski savez Srbije oduzeo četiri boda. Posle te utakmice Mojsilović je izjavio novinarima da će se oglasiti na ovu temu kada se okonča postupak, ali do danas se to nije desilo... FK "Spartak" je uložio žalbu na ovu presudu FSS, a da li će se Savez predomisliti ostaje da se vidi...

„Zbog krize rezultata svima je jasno da je do razlaza sa šefom stručnog štaba Stevanom Mojsilovićem moralo doći. Klub se zahvaljuje treneru na dosadašnjem radu i doprinosu u uspesima koji su postignuti. Takođe, ceneći njegov kvalitet nećemo se odreći njegovih usluga i on će nastaviti sa radom kao sportski direktor i direktor Škole fudbala. Isto tako ocenili smo da će njegova stručnost i kvalitet na ovom poslu doći do punog izražaja u zimskom prelaznom roku. Za sada još nemamo jasno rešenje ko će biti naslednik Mojsilovića na klupi prvog tima.“ – izjavio je predsednik Spartaka Dragan Simović.

Mojsilović je imenovan na ovu funkciju 10. aprila ove godine nakon što je klub bio primoran iz istih razloga da po drugi put za kratko vreme smeni Petra Kurćubića.  Nakon 7 odigranih kola u prolećnom delu i 5 poraza, Kurćubić je tog 10. aprila ponudio ostavku predsedniku Spartaka Draganu Simoviću, a  posle celodnevnih razgovora ostavka je i usvojena, a vođenje kluba u stručnom smislu povereno Stevanu Mojsiloviću.

Pre preuzimanja vođenja prvog tima Mojsilović je bio Sportski direktor, što će sada da nastavi, uz već pomenutu školu fubala.

Subotičke plavo-bele već u sredu očekuje prvi meč šesnaestine finala Kupa Srbije u kojem gostuju u Zemunu istoimenom prvoligašu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3046

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

stevan mojsilović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.