Komentara: 35
Pregleda: 6258
Video

Ćiro Blažević na klupi FK "Spartak"?

26.10.2015. u 09:55h > 11:53
Izvor: Subotica.com
Ćiro Blažević na klupi FK "Spartak"?

Sudeći po poslednjem komentaru na zvaničnom twitter nalogu Fudbalskog kluba "Spartak" postavljenom nešto pre ponoći (najozbiljniji) kandidat za naslednika Stevana Mojsilovića biće Miroslav Ćiro Blažević, 80-godišnji fudbalski stručnjak koji je vodio brojne klubove, ponajviše u Hrvatskoj, a odveo je i "kockaste" do 3. mesta na Svetskom prvenstvu u fudbalu održanom 1998. godine u Francuskoj, ali njegov tim je tada imao izuzetno kvalitetne pojedince koji su u to vreme igrali u vodećim evropskim klubovima.

FC Spartak Official: "Ciro Blazevic is first pick for headcoach role in Spartak" (Ćiro Blažević je prvi kandidat za šefa struke Spartaka)

Popularni "Ćira" u široj javnosti je poznat kao "cirkusant" i vrlo često oštrog jezika, iskren u svojim javnim nastupima zbog čega su mu mnogi zamerali, a i on se mnogima zamerao. Prati ga glas da je veliki šaljivdžija, ali i odličan taktičar. Da li sa svojih 80 godina života može da bude strateški vođa jednog posrnulog srpskog prvoligaša pokazaće vreme... ako uopšte bude prilike za dokazivanje.

Da li je ovo samo "novinarska patka" ili zaista opcija o kojoj se realno razmatra jutros (još uvek) nismo uspeli da proverimo, ali više liči na pokušaj marketinškog trika, odnosno na "besplatan oglas za posao" nego na "prvi pik".

Istina ili ne činjenica je da Spartaku treba jedan ozbiljan i autoritativan trener što pre, a da li će ga dobiti u vidu lika Ćire Blaževića ili neke treće opcije ostaje nam da saznamo u narednom periodu. Realno, ova opcija je malo verovatna iz više razloga, ali za sada prenosimo informaciju koja je stigla posredstvom zvaničnog kanala u Klubu.

10:53 - "Nije još završeno, ali je izvesno. Pregovaramo, na vezi smo i u toku današnjeg dana biće sve poznato. Nadam se pozitivnom epilogu", rekao je Tanjugu predsednik Spartaka Dragan Simović.

Plavo-beli su u subotu smenili dosadašnjeg trenera Stevana Mojsilovića zbog loših rezultata, jer je klub posle 15 odigranih kola na dnu tabele Superlige Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 6258

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.