Komentara: 13
Pregleda: 6842

FK "Spartak" predstavio novog sportskog direktora

09.09.2014. u 14:50h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak" predstavio je novog sportskog direktora koji je zamennio Damira Džimovića kojem je istekao ugovor na kraju avgusta. Funkcija za brigu o igračkom kadru poverena je iskusnom Stevan Mojsiloviću sa kojim je potpisan ugovor na više godina.
FK "Spartak" predstavio novog sportskog direktora

Na današnjoj pres konferenciji Fudbalskog kluba "Spartak" predsednik kluba Dragan Simović predstavio je Stevana Mojsilovića, novog sportskog direktora sa kojim je i potpisan višegodišnji ugovor.

- "Posle Morače i Džimovića koji su vršili ulogu sportskih direktora u prethodnom periodu, veliko nam je zadovoljstvo da smo uspeli da angažujemo gospodina Mojsilovića, iskusnog stručnjaka i važnog čovek za naš klub. Dugo smo tražili rešenje za ovu funkciju i mislim da je traženje kadra sa ovom ulogom u klubu bio najteži posao. To je osoba koja mora da ima veliku širinu, znanje, dobar rad i saradnju sa ljudima iz struke. Tu osobu smo pronašli u liku Stevana Mojsilovića." - izjavio je Simović

Simović je takođe konstatovao da se angažovanje Stevana Mojsilovića poklopilo sa aktuelnom klupskom politikom afirmacije mladih igrača, kao i da je Mojsilović to u svojoj karijeri pokazao na najbolji mogući način.

FK "Spartak" predstavio novog sportskog direktora

- "Iza njega je bogata trenerska karijera i veliki broj afirmisanih igrača. Vreme dovođenja skupih igrača je iza nas. Naš cilj je da iz sopstvene škole, koja se inače počela dobro pozicionirati u fudbalskoj Srbiji, napravimo igrače za prvi tim. Iz tog ugla Stevan je dobioizuzetno težak težak zadatak, ali sam uveren da će on svoje znanje I autoritet uspeti da prenese I implementira u našem klubu." - dodao je Simović

Funkcionerska karijera Stevana Mojsilovića (1966) počela je davne 1995 kada je imenovan za direktora omladinske škole FK "Dinamo" iz Pančeva, a u svojoj bogatoj karijeri bio je šef struke Obilića, Crvene zvezde, Dinama (Pančevo), Mogrena (Budva), FK "Srpski beli orlovi" (Toronto), NK "Domžale" (Domžale) a u prošloj sezoni bio je trener FK "Rad".

Iz bogate biografije srpskog stručnjaka ističu se titule 2002. i 2009. godine kada je proglašen za najboljeg trenera Crne Gore, zatim kao trener finale Kupa Crne Gore sa Mogrenom (1996/97) i sa Crvenom zvezdom (2002/03), bio je šampion sa tri tima iz tri države - FK "Mogren" (2001/02), FK "Srpski beli orlovi" (2005/06) i Obilić (1996/97).

U sezonama 2010/11 i 2013/14 sa svojim ekipama FK "Mogren" i NK "Domžale" izborio je učešće u UEFA Ligi Evrope. Mojsilović je i osnivač fudbalske akademije "Mojsilović" i posebno je posvećen na radu sa mlađim kategorijama igrača i uklapanjem istih u profesionalne obaveze na najvišem nivou.

Novi sportski direktor kratko je prokomentarisao svoj dolazak u FK "Spartak":

- "Zadovoljstvo mi je što sam došao u Suboticu I u Spartak, za mene je ovo veliki izazov, a pre svega vrlo kreativan I odgovaran posao. Nadam se da ću uz pomoć svih struktura kluba uspeti da zabeležim zapažene rezultate."

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak"
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 6842

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

damir džimović

stevan mojsilović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.