Komentara: 1
Pregleda: 3540

Linije 1/1a i 3 od sutra na staroj trasi saobraćanja

09.02.2016. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Normalizacija saobraćaja na raskrsnici ulica Karađorđev put i Bajski put odnosno na Trgu kralja Tomislava uslediće tokom sutrašnjeg dana (sreda), oko 12 časova. Ova raskrsnica je od 25. januara bila zatvorena za saobraćaj zbog čega je usledila i promena trasa kretanja pojedinih linija gradskog javnog saobraćaja.
Linije 1/1a i 3 od sutra na staroj trasi saobraćanja

Autobusi na gradskim linijama 1/1a Kelebija-Jadran-Novo naselje i liniji 3 Makova Sedmica-Bajski put kao i prigradski autobusi na liniji Subotica-Tavankut od 12 časova će saobraćati uobičajenim trasama linija. Stajališta Sadecki, Sarvaš, Lifka i Sinagoga na liniji 1/1a odnosno stajališta „Drvara R“ i „OŠ Đuro Salaj“ na liniji 3 će biti ponovo u upotrebi dok će se u toku dana ukloniti privremena autobuska stajališta.

Na liniji 1/1a i liniji 8 i dalje ostaje na snazi promena na trasi kod Bolnice zbog nastavka radova u ulici Otmara Majera. Autobusi na navedenim linijama i dalje saobraćaju Beogradskim putem do ulice Aksentija Marodića odakle saobraćaju trasama linija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3540

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

karađorđev put

saobraćanje autobusa

kelebijski put

autobuska linija 1/1a

autobuska linija 3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.