Komentara: 5
Pregleda: 8414

Promene u saobraćanju linija 1/1a i 3

21.01.2016. u 16:02h
Izvor: Subotica.com
Promene u saobraćanju linija 1/1a i 3

Zbog radova na raskrsnici ulica Karađorđev put i Trga kralja Tomislava, odnosno potpunog zatvaranja za saobraćaj dela ulice Karađorđev (Kelebijski) put od ponedeljka doći će do promene u trasama linija 1/1a i linije 3.

Autobusi na liniji 1/1a će saobraćati ulicama Zmaj Jovinom, Arsenija Čarnojevića, Petra Lekovića i Braće Majer nakon čega će saobraćati Karađorđevim putem.

Promene u saobraćanju linija 1/1a i 3

Trasa linije 1/1a: Kelebija granica - Novo naselje (kliknite za veću sliku)

Od ponedeljka, 25. januara, autobuska stajališta “Čarnojevićeva”, “Sinagoga”, “Lifka” kao i stajalište “Sarvaš” u Preradovićevoj ulici neće biti u upotrebi. Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti privremena stajališta -  u ulici Arsenija Čarnojevića ispred kućnog broja 4, zatim kod raskrsnice ulica Petra Lekovića i Frankopanske i u ulici Braće Majer kod kućnog broja 52.

Autobusi na liniji 3 će od stajališta “Lifka” saobraćati ulicom Somborski put do Gajeve ulice kojom saobraća do Bajskog puta odakle se vraća na uobičajenu trasu linije 3

Promene u saobraćanju linija 1/1a i 3

Trasa linije 3: Makova Sedmica - Bajski put (kliknite za veću sliku)

Lokacije privremenih stajališta na liniji 3 u Gajevoj ulici su - u visini Male Crkve, odmah iza raskrsnice ul. Gajeva-Marije Bursać (u visini k.br 24 u Gajevoj ulici), zatim lokacija drugog stajališta je u visini pekare Bačka plus, pre raskrsnice ul. Gajeva-Gregora Kreka (u visini k.br 68 u Gajevoj ulici), a pored navedenih privremenih stajališta u upotrebi na liniji 3 će biti i stajališta “Sarvaš” koje se nalazi na Somborskom putu i stajalište “Drvena ambulanta”

Autobusi koji saobraćaju na liniji Subotica-Tavankut saobraćaće Gajevom ulicom do Bajskog puta odakle će se vratiti na uobičajenu trase linije za Tavankut.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 8414

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

karađorđev put

autobuska stajališta

autobuske linije

promena režima saobraćanja

saobraćanje autobusa

autobuski prevoz

kelebijski put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.