Komentara: 7
Pregleda: 7671

Kelebijski put od sutra ponovo otvoren za saobraćaj

09.02.2016. u 12:09h
Izvor: Subotica.com
Kelebijski put od sutra ponovo otvoren za saobraćaj

Zbog izgradnje Kolektora II Karađorđev (Kelebijski) put od 25. januara je zatvoren za saobraćaj na potezu od Trga Kralja Tomislava do ulice Metohijske. Kako se navodi u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija" nakon završnih radova na ovoj raskrsnici od sutra (sreda, 10. februar) se očekuje ponovno uspostavljanje saobraćaja.

Izvođač radova, Građevinsko preduzeće “Graditelj” iz Novog Sada, potrudio se da ove radove izvede kvalitetno i efikasno, pre utvrđenog roka koji je bio predviđen do 1. marta 2016. godine, stoji u saopštenju ovog JKP.

Izvor: Subotica.com
Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora Radovi na raskrsnici Kelebijskog puta i ulice Petefi Šandora
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 7671

Povezane vesti

Povezane teme

radovi na putevima

karađorđev put

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

izgradnja kolektora

radovi na vodovodnoj mreži

kolektor 2

kelebijski put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.