Komentara: 11
Pregleda: 4137

Krivična prijava zbog sumnje u regularnost Spartakovog meča protiv OFK Beograda

29.03.2016. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
Na sajtu FSS danas je objavljena informacija o aktivnostima koje je ova institucija poduzela povodom sumnji u regularnost dva meča, među kojima je i jedan Spartakov, odigran u okviru prvenstva pre dvadesetak dana.
Krivična prijava zbog sumnje u regularnost Spartakovog meča protiv OFK Beograda

Na osnovu prikupljenih i dobijenih podataka od nadležnih organa UEFA, a na osnovu sumnji u regularnost utakmica 26. kola Super lige Spartak - OFK Beograd (2:1, Subotica, 12. mart 2015) i osmine finala Kupa Srbije iz tekuće sezone OFK Beograd - Donji Srem (5:0, Beograd, 2. decembar 2015), Fudbalski savez Srbije je Tužilaštvu dostavio krivične prijave, navodi se na sajtu FSS.

U cilju otkrivanja počinilaca nameštanja fudbalskih utakmica i zaštite integriteta fudbala, Fudbalski savez Srbije će u narednom periodu nastaviti i intenzivirati tesnu saradnju sa nadležnim državnim organima.

S tim u vezi, organi FS Srbije će na osnovu skupštinske odluke formirati Etički komitet, a koji će na temelju javno izraženih sumnji sankcionisati klubove i pojedince umešane u neregularnost takmičenja, navodi se na kraju saopštenja objavljenog na sajtu nacionalnog saveza.

Povom navoda o nameštanju istog dana (17. marta) se oglasio i FK "Spartak" sa  saopštenjem koje možete da pročitate u vesti  - "UEFA obavestila FSS: Sumnja u namešten meč Spartak – OFK Beograd".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 4137

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.