Komentara: 0
Pregleda: 5707

Košarkaši Spartaka u subotu protiv Dunava

18.11.2016. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
Posle pobede u Pančevu košarkaši Spartaka izbili su na čelo tabele Prve lige Srbije (KLS) i u narednom kolu dočekuju Dunav iz Starih Banovaca. Meč se igra u subotu od 19 časova.
Košarkaši Spartaka u subotu protiv Dunava

Za nastavak pobedničke serije naredna prepreka je ekipa Dunava koja ima jednu pobedu manje od Spartaka. Tim povodom u najavi utakmice govorili su trener Dušan Alimpijević i prvotimac Nebojša Jovišić.

- "Ozbiljnost ekipe iz Starih banovaca pokazuje i njihova konstantnost, većina igrači već nekoliko sezona igra zajedno što im je dosta pomoglo da vrlo brzo iz dva ranga niže dođu u KLS. Tri vrlo kvalitetna pojačanja (Nenadić, Voljarević, Malidžan) koja su doveli za ovu sezonu govore da nisu olako shvatili učešće u ovom rangu takmičenja. Imali smo prilike da ih gledamo protiv Borca gde su demonstrirali jednu agresivnu igru, meč koji su kući dobili sa preko 20 razlike, a uz to izgledali su dosat dominantno." rekao je Alimpijević

Košarkaši Spartaka u subotu protiv Dunava

Šef struke Spartaka istakao je da je naredni protivnik kvalitetno analiziran i da njegova ekipa generalno, pa i u ovoj utakmici mora da nametne svoju igru i da učini sve da se "gosti ne osećaju dobro u Subotici".

- "Naš najveći kvalitet je što igramo kao tim, nemamo neka jaka imena i svaki pojedinac ima svoju ulogu koju mora da obavi. Vidi se da su igrači motivisani, daju sve od sebe i sve to daje rezultate" - dodao je Alimpijević

Narednog protivnika prokomentarisao je i krilni centar Spartaka Nebojša Jovišić.

- "Sigurno ćemo dati sve od sebe da pobedimo i nadam se da nas sa navijači tribina podržati na tom putu. Ekipa Dunava je kvalitetna, ali izdvojio bih kao najveću opasnost po nas Zorčića koji je pogotovo ove sezone pokazao svoj košarkaško znanje." - rekao je Jovišić

Košarkaši Spartaka u subotu protiv Dunava

Zdravstveni bilans nije se promenio u odnosu na prethodno kolo, Puljko je i dalje van kombinacije, ovaj put zbog povišene temperature, zbog čega nekoliko dana nije ni trenirao. Ostali igrači konkurišu za meč.

Utakmica 7. kola KLS između Spartaka i Dinava igra se u subotu od 19 časova u subotičkoj Hali sportova, a ulaz je besplatan. Igrači se nadaju brojčanoj podršci sa tribina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5707

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

dušan alimpijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.