Komentara: 0
Pregleda: 1796

Košarkaši Spartaka u subotu dočekuju Dinamik

17.03.2017. u 21:02h
Izvor: TV Subotica
Derbi susret 21. kola Mozzart Košarkaške lige Srbije između Spartaka i beogradskog Dinamika odigraće se u subotu u Subotici. "Golubovi" veruju da mogu da iskoriste pad forme Beograđana.
Košarkaši Spartaka u subotu dočekuju Dinamik

Izabranici Dušana Alimpijevića oslabljeni neigranjem Jelenića i odavno povređenog Lakete dočekuju četu čuvenog Mute Nikolića koja u drugom delu prvenstva igra slabije u odnosu na kraj kalendarske 2016. godine u kojoj su suvereno vladali parketima sa skorom 9/2.

Uprkos činjenici da je Dinamik kotiran pred ovaj susret kao favorit, košarkaši Spartaka imaju viziju nastavka pobedničkog niza koji bi im dodatno učvrstio poziciju u borbi za Superligu. U redovima prvoligaša iz Subotice postoji težnja ka revanšu za poraz rezultatom 74:84 u meču 8. kola na Dorćolu u kojem su igrači Dinamika bili čvršći i odlučniji tokom susreta.

- Nama je najvažnije da odigramo jednu energetski dobru partiju, mušku košarku i da pokušamo da uz pomoć navijača, publike i domaćeg terena da se revanširamo za poraz u Beogradu. Ostala nam je u sećanju utakmica u Beogradu, koja je otvorena na način na koji mi nismo želeli, gde su oni odigrali čvršću košarku sa više faulova od nas, gde su odigrali sa jednom agresivnom odbranom uz nedozvoljavanje da odigramo akciju kako mi želimo. Mi smo to sve zapamtili i pokušaćemo da se revanširamo za sve te stvari na našem parketu. - rekao je Dušan Alimpijević, trener KK "Spartak"

Susret Spartaka i Dinamika na programu je u subotu od 19 časova u Hali sportova. U klubu se nadaju velikoj podršci sa tribina na jednoj od najbitnijih utakmica u dosadašnjem toku prvenstva.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1796

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

dušan alimpijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.