Komentara: 36
Pregleda: 10379
Foto

Košarkaši Spartaka dobili novog trenera i saigrače

19.04.2017. u 14:23h > 15:44
Izvor: Subotica.com
MKK "Spartak" dobio je novi stručni štab, a predstavljena su i dva nova igrača. Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč Spartak - Crvena zvezda koji se igra u petak od 19 časova.
Košarkaši Spartaka dobili novog trenera i saigrače

Danas su predstavljeni glavni i pomoćni trener MKK "Spartak", kao i dva pojačanja za takmičenje u Superligi. Novi šef struke je Aleksandar Jončevski, nekadašnji trener MZT-a, dok će mu pomoćnik biti Nebojša Vagić.

Jončevski se zahvalio MKK "Spartak" na poverenju koje mu je ukazano, da zajedno sa svojim pomoćnikom pokuša da nastavi dobar rad njegovog prethodnika Dušana Alimpijevića i da pokuša da ostvari što bolji rezultat u Superligi.  Kako je rečeno saradnja sa makedonskim stručnjakom je zaključena do kraja sezone, uz mogućnost produženja iste.

Nakon predstavljanja stručnog štaba javnosti su predstavljeni Igor Kesar, igrač na pozicji centra i plejmejker Stefan Fekete i svi oni će biti na raspolaganju Jončevskom u 1. meču Superlige u kojem Spartak u petak od 19 časova dočekuje Crvenu zvezdu.

Košarkaši Spartaka dobili novog trenera i saigrače

Uoči predstavljanja novog stručnog štaba predsednika MKK "Spartak", Josipa Ivanković, zahvalila se igračima, prethodnom stručnom štabu, publici i medijima koji su pratili klub u dosadašnjem periodu, JKP "Stadion" i Gradu Subotici na podršci.

- CIlj kluba u Superligi je da na terenu pruži svoj maksimum, da pokaže svoj ratnički karakter, ali bez bilo kakvog opterećenja rezultatom. Klub ima veliko poverenje u igrače i novi stručni štab. - rekla je Ivankovićeva.

PRODAJA ULAZNICA OD ČETVRTKA

Prodaja ulaznica za duel Spartaka i Crvene zvezde počeće od sutra (četvrtak), a biće pušteno u prodaju oko 900 ulaznica, s obzirom da je MUP ovaj meč proglasio utakmicom povišenog rizika i neophodno je da svaki posetilac Hale sportova ima svoje mesto za sedenje.

Subotica će u Superligi biti domaćin u 7 susreta, od čega će dva biti povišenog rizika (Crvena zvezda i Partizan). Po rečima Roberta Tota, direktora JKP "Stadion", broj mesta u Hali sportova biće ograničen na 900 mesta (uključujući i dodatne tribine) iz bezbednosnih razloga, po zahtevu MUP-a.

Cene ulaznica za odrasle biće 400 dinara, za decu od 7-14 godina 100 dinara, dok će deca do 7 godina moći na utakmicu besplatno, pod uslovom da sede u krilu roditelja, odnosno pratioca. U prodaju će biti pušten i komplet ulaznica (7 mečeva) za jednu odraslu i porodični paket za 2+2.

- Kod utakmica visokog rizika svaki posetilac mora da ima ulaznicu, odnosno sedeće mesto. Osim mečeva sa Zvezdom i Partizanom u preostalih pet mečeva ulaznice će biti 200 za odrasle i 100 dinara za decu od 7-14 godina. Pored kompleta za svih sedam mečeva imaćemo i porodični komplet, takođe za svih 7 mečeva, koji podrazumeva dvoje odraslih i dvoje dece do 14 godina, a koji će koštati 2.800 dinara. - rekao je Tot

Prodajna mesta su SRC "Prozivka", svakim radnim danom od 6 do 17 čsaova i vikendom od 6 do 24 časa. Prodaja će biti vršena i u prostorijama JKP "Stadion" (Hala sportova) radnim danima od 7 do 15 časova. Na dan meča blagajne Hale sportova će biti otvorene od 18 časova. Prodaja ulaznica počinje od sutra (četvrtak) od 10 časova

Po rečima predsednice MKK "Spartak" klub je između ostalog, za ovu priliku obezbedio da stotinu dece iz mlađih selekcija OKK "Spartak" budu specijalni gosti, te će za njih biti odvojen stotinjak ulaznica.

- Apelujemo na posetioce da što pre obezbede svoju kartu i da blagovremeno dođu na utakmicu kako bi se izbegle gužve, s obzirom da će biti na snazi pojačane mere obezbeđenja, u skladu sa instrukcijama MUP-a. Molim sve navijače, bez obzira za koga navijaju, da utakmica prođe u najboljem mogućem redu, da svi bodre svoj klub na korektan način. - rekla je predsednika kluba.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak" Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak" Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak" Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak" Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak" Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak" Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak" Predstavljanje novog stručnog štaba i igrača MKK "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 10379
Povezane teme

košarkaški klub spartak

josipa ivanković

robert tot

aleksandar jončevski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.