Komentara: 9
Pregleda: 2512

Košarka: Tanasković ponovo među "golubovima"

08.02.2018. u 14:23h
Izvor: Subotica.com
Krilni centar Partizana vratio se u Suboticu na novu pozajmicu, ovaj put do kraja sezone. Hristov i Mišćević su i dalje na listi povređenih, a u subotu dolazi Beovuk 72.
Košarka: Tanasković ponovo među "golubovima"

Konačno malo lepih vesti iz tabora subotičkih plavo-belih. Na današnjoj konferecniji za medije šef struke Spartaka, Dragoljub Vidačić, saopštio je da mladi krilni centar, Nikola Tanasković, koji je igrao u prvih 10 kola KLS, ponovo u jatu "golubova".

Ovo veliko pojačanje sigurno će mnogo značiti samim igračima jer će ponovo dobiti jednog kompletnog igrača, kako u odbrani tako i u napadu. Njegove atletske sposobnosti posebno dolaze do izražaja pod košem, u Spartaku je beležio prosečno 9 skokova po meču, a po pravilu bio je i među najboljima u napadu.

Nakon što je Tanasković vraćen u Partizan nije se mnogo naigrao sa crno-belima, a opšte je poznato onima koji su pratili Spartak ove sezone koliko je ovaj igrač bio značajan u igri Spartaka, uz komentar da je i sam igrač više puta isticao koliko mu je odgovarala ova sredina.

Košarka: Tanasković ponovo među "golubovima"

Tanasković je već danas obavio trening sa svojim saigračima, sa većinom njih je igrao do pre par meseci, ali za očekivati je da će se brzo uklopiti, kao što je to bilo i pri njegovom prvom dolasku u Suboticu.

Spartak sa Tanaskovićem, ali i dalje bez Hristova i Mišćevića, subotička publika moći će da pozdravi već u subotu protiv Beovuka. Do kraja sezone u KLS ostalo je da se odigra još 9 kola, a Spartak se trenutno nalazi na 12. poziciji, ali nikako bez izgleda da igra Superligu, dugu godinu za redom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 2512

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.