Komentara: 5
Pregleda: 2445
Video

Košarka: Spartak dočekuje Beovuk u subotu

09.02.2018. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka u subotu igraju meč 18. kola Košarkaške lige Srbije, a ugostiće ekipu Beovuk 72 iz Zemuna. Pojačana Tanaskovićem, četa Dragoljuba Vidačića pokušaće pred svojom publikom da prekine negativnu seriju od 8 poraza.
Košarka: Spartak dočekuje Beovuk u subotu

U najavi duela sa Beovukom govorili su šef struke Dragoljub Vidačić i prvotimac Stefan Šajin. Mladi bek Spartaka sa velikim optimizmom dočekuje susret sa Beovukom.

- Ovo je po meni jedna od najbitnijih utakmica ove sezone, naporno smo trenirali ove nedelje i nadam se da ćemo prekinuti ovaj negativni rezultatski niz upravo protiv Beovuka. Važno je da se držimo dogovora iz svlačionice, da popravimo greške koje smo uočili u prethodnim mečevima i mislim da ćemo onda konačno da se vratimo na pobednički put. - rekao je Šajin - Pozvao bih publiku da nas podrži u ovom teškom trenutku i da uz njihovu podršku zabeležimo pobedu.

Trener "golubova" upozorio je na nepredvidivost gostujuće ekipe, ali isto tako veruje da je došao trenutak da se prekine negativna serija. U ekipu se vratio, na pozajmicu, Nikola Tanasković, ovaj put do kraja sezone.

- Beovuk je ekipa koja je pokazala da može da se nosi i sa najboljim ekipama ovog takmičenja, istovremeno znala je i neočekivano da izgubi, pa po tome malo i liče na nas. Ove nedelje smo jako trenirali, ohrabreni smo povratkom Tanaskovića u naše redove i samo njegovo prisustvo na treninzima daje izvesnu dozu samopouzdanja, a o njegovom kvalitetu ne treba ni govoriti. Mislim da imamo razloga da verujemo da možemo odigrati dobro i da to bude dovoljno dobro da pobedimo u subotu. - rekao je Vidačić

Analizirajući narednog protivnika Vidačić je istakao njihovu brzinu i poletnost, što je kako kaže posledica mladog sastava ekipe, a na šta njegova ekipa treba da odgovori sa adekvatnom energijom i koncentracijom.

Meč između Spartaka i Beovuka igra se u subotu od 19,30 časova. Klub je pozvao sve one koji veruju u Spartak i one koji žele da pomognu da se klub vrati na pobedničke staze, da dođu u subotu u Halu sportova i pruže igračima neophodan vetar u leđa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2445

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.