Komentara: 7
Pregleda: 2775

Košarka: Spartak u sredu protiv Segedina u humanitarnom meču za pomoć obolelima od dijabetesa

17.09.2018. u 14:01h
Izvor: Subotica.com
Bliži se početak nove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije, a Subotičani ulaze u završne pripreme. U sredu od 19,30 časova biće odigran humanitarni meč za pomoć obolelima od dijabetesa u kojem Spartak dočekuje Segedin.
Košarka: Spartak u sredu protiv Segedina u humanitarnom meču za pomoć obolelima od dijabetesa

Posle duge takmičarske pauze i puno promena u Muškom košarkaškom klubu "Spartak", ekipa je u širem sastavu počela sa pripremama u drugoj nedelji avgusta. Sa novim trenerom, Slobodanom Ljubotinom, prvi tim je vredno trenirao i spremao se za novu sezonu u KLS koja počinje 6. oktobra.

U sklopu priprema Spartak je za vikend učestvovao na turniru u Mađarskoj, a već u sredu od 19,30 časova u Hali sportova će odigrati novi prijateljski meč sa ekipom Segedina, koji će ujedno biti promocija ekipe za takmičarsku sezonu 2018/19. Na turniru u Mađarskoj Spartak je savladao mađarski KTE (80-75) i u borbi za trofej "Félegyházi Kupa" tesno izgubio od  rumunskog Temišvara (71:66).

Utakmica sa Segedinom biće humanitarnog karaktera, prikupljaće se dobrovoljni prilozi za Udruženje "Plavo srce 024" koje se bavi prevencijom, edukacijom, poboljšanjem položaja i kvaliteta života roditelja, dece i omladine obolelih od dijabetes melitusa, tip 1.

Ulaz na meč protiv Segedina je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2775

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.