Komentara: 8
Pregleda: 3256
Video
Foto

Košarka: Novi šef struke Spartaka najavio meč protiv Vojvodine

14.12.2017. u 15:20h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Novi šef struke Spartaka najavio meč protiv Vojvodine

Novi šef struke Košarkaškog kluba "Spartak", Dragoljub Vidačić (46), obratio se po prvi put medijima, nepuna 24 časa po imenovanju na ovu funkciju. Dobro poznato košarkaško ime, nekada uspešan na parketu, danas je posvećen trenerskom poslu i Spartak mu je prvi klub koji vodi samostalno u Srbiji.

U najavi meča 12. kola Košarkaške lige Srbije, u kojem Spartak gostuje Vojvodini u Novom Sadu, govorili su trener Dragoljub Vidačić i prvotimac Filip Barna. Prilikom predstavljanja Vidačić je napomenuo da slabo poznaje dešavanja u KLS, da je površno pratio, isto tako uveren je da će se vrlo brzo upoznati sa trenutnim stanjem, ali i mogućnostima kako svog tima tako i protivnika.

Košarka: Novi šef struke Spartaka najavio meč protiv Vojvodine

-  Utakmica sa Vojvodinom dolazi kada možda nije lako se snaći, možda pre svega meni, kao treneru, koji sam tek 10 sati sa klubom, a igramo sa ekipom koaj ima specifičnu odbranu, smislu velike agresivnosti, pa smatramd a će to bii za nas jedam izazov ali i prilika da se vratimo na nivo igre koje je Spartak imao početkom lige - kaže Vidačić - Nadam se da trenersku promenu igrači dobro prihvatiti, pogotovo što odlazak mog prethodnika nije posledica loših rezultata.

Govoreći o tome šta trenutno zna o Spartaku, Dragoljub Vidačić je rekao da je imao prilike da se za kratko vreme uveri da je u pitanju kvalitetan igrački sastav, atletski dobro pripremljena ekipa, mlada i željna uspeha.

Iz ugla igrača svoje viđenje narednog gostovanja dao je mladi prvotimac, Filip Barna.

- Očekuje nas teško gostovanje u Novom Sadu. Ulazimo u duel sa dosta skraćenom rotacijom, ali ne smatram to velikim problemom jer treniramo vrlo dobro i imam dobar osećaj za utakmicu. Ekipa Vojvodine ima specifičnu, jaku odbranu, presingu i konstantnom udvajanju, ali mislim da ćemo uspeti da odnesemo pobedu u Novom Sadu - ističe Barna

Košarka: Novi šef struke Spartaka najavio meč protiv Vojvodine

Meč u Novom Sadu igra se u subotu od 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3256

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.