Komentara: 0
Pregleda: 2935

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

27.09.2020. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i vangradskih mesnih zajednica počinje u ponedeljak, a kontejneri za sakupljanje kabastog otpada naredne sedmice će biti postavljeni u Čantaviru, Bačkom Dušanovu, Višnjevcu i Đurđinu.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Čantavir, na uglu ulica Maršala Tita i Železničkog trga, Kanjiškog puta i JNA, Bolmanske i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva, i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajednici Bačko Dušanovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Petra Drapšina i S. Markovića, 2. nove i Ive Lole Ribara, i na uglu Partizanske 46. Istog dana kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Višnjevac, na uglu ulica Zmaj Jovine i Marije Bursać, M. Oreškovića i Ilije Lubarde, I. Lubarde i Labusove, i na uglu Stevana Banjanina i Školske.

U četvrtak i petak će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Mesnoj zajednici Đurđin na uglu ulica V. Nazora i Borisa Kidriča, Bose Milićević i Borisa Kidriča, i uglu Maršala Tita i Vojvođanske.

Jesenja akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" počinje 28. septembra, a trajaće do 8. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 nedelje i 17 časova
Komentara: 0
Pregleda: 2935
Povezana vest
Povezane teme
akcija čišćenja subotice jkp čistoća i zelenilo kontejneri čišćenje naselja jesenje čišćenje sakupljanje kabastog otpada kabasti otpad
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.