Komentara: 3
Pregleda: 7056

Jesenja akcija čišćenja grada počinje u ponedeljak

24.09.2020. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstva počinje u ponedeljak, 28. septembra, a trajaće sve do 8. decembra. Akciju organizuje i sprovodi JKP "Čistoća i zelenilo", s ciljem uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica.
Jesenja akcija čišćenja grada počinje u ponedeljak

U sklopu jesenjeg komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica, JKP "Čistoća i zelenilo" postavljaće kontejnere zapremine pet metara kubnih za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava.

Kontejneri će se postavljati na lokacijama po unapred utvrđenom programu do 8 časova, a prazniće se između 13 i 15 časova ili 18 i 20 časova. Nakon uklanjanja kontejnera, interventna grupa JKP "Čistoća i zelenilo" uređivaće punktove.

Jesenjom akcijom čišćenja grada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i 17 gradskih mesnih zajednica, te je ovo prilika za sugrađane da na pravilan i bezbedan način odlože sav čvrst i kabasti otpad iz domaćinstava, koji se ne ubraja u kućno smeće.

Raspored u kojem se određuju punktovi i vreme akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7056

Povezana vest

Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.