Komentara: 8
Pregleda: 5434

Kanatlarovski više nije trener Spartaka?

03.06.2014. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Pre par dana održana je svečanost povodom okončanja sezone na kojoj je, između ostalih, bio prisutan i tada još uvek aktuelni šef struke Dragan Kanatlarovski, ali već danas pojavile su se nove informacije, koje nam iz kluba nisu mogli potvrditi, da makedonski stručnjak neće voditi Spartak naredne sezone.
Kanatlarovski više nije trener Spartaka?

FK "Spartak" ovu sezonu je završio na 10. mestu na tabeli Jelen super lige, sa značajno boljom igrom u prvom delu sezone, bio na dva koraka od igranja u Evropi (ispadanje u četvrtfinalu Kupa Srbije). Bilans u sezoni 2013/14 je 8 pobeda, 12 poraza i 10 nerešenih mečeva uz negativnu gol razliku od -13.

Iako je u klubu na nedavnoj svečanosti povodom okončanja sezone istaknuto da je klub u teškim situacijama ipak ostvario zacrtani cilj - opstanak u super ligi, iako su se početkom sezone mogle čuti izjave, doduše didljivo, da je Spartak akdar da bude u gornjem delu tabele i konkuriše za takmičenje u ligi Evrope. Drugi deo sezone srušio je sve ono što je do tada urađeno, krivica je, kaže Dragan SImović, predsednik kluba, na svima.

Makedonski stručnjak je na kormilo Spartaka došao 1. oktobra 2013. godine i sklopio ugovor do kraja sezone, iako je prvobitno bilo diplomatski rečeno da je trenerski posao neizvesnog trajanja i da će biti u klubu dok ima rezultata.

– "Bilo je interesovanja da se saradnja nastavi, ali do toga, ipak, neće doći. Vreme je za nove izazove. Rastali smo se u dobrim odnosima, jednostavno, ugovor je istekao, postoje ponude, i iz Srbije i sa Dalekog istoka, pa ćemo da vidimo u narednih nekoliko dana šta će se dešavati" – rekao je Dragan Kanatlarovski za Sportski žurnal.

Kanatlarovski više nije trener Spartaka?

Iako u klubu nismo uspeli da dođemo do zvanične potvrde o rastanku sa Kanatlarovskim, već sada se pojavljuju nezvanične informacije da bi njegov naslednik na klupi Spartaka mogao biti Ljubiša Stamenković Piskavac, dugogodišnji šef struke užičke Slobode, ali predsednik Spartaka Dragan Simović je negirao takvu mogućnost.

- "Ne poznajem čoveka, niti imam njegov broj telefona", rekao je Simović Sportskom žurnalu.

Kanatlarovski više nije trener Spartaka?

Na sve probleme koji muče subotičkog superligaša odlazak prvog trenera stvara dodatnu glavobolju, stavlja sol na ranu i zadaje nove izazove rukovodstvu Spartaka. Nedovoljno konkurentan tim za veće rezultate, na momente neubedljiva igra, promenjivi rezultati, neugledan stadion (infrastruktura), finansije, loši odnosi sa lokalnom samoupravom, a u poslednje vreme i navijačima, sada nema ni trenera... problem za problemom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5434

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan kanatlarovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.