Komentara: 4
Pregleda: 3730

Džimović: Zajedno do dobrih rezultata

03.04.2014. u 21:54h
Izvor: FK "Spartak"
Sportski direktor Fudbalskog kluba "Spartak" Damir Džimović kroz izjavu pružio je podršku stručnom štabu i igračima, ističući da stvari i nisu tako loše kako možda na prvi pogled izgledaju, te da je Spartak i dalje na pravom putu i da je vrlo bitna podrška svih onih kojima je Spartak u srcu. Kompletnu izjavu prenosimo u celosti.
Džimović: Zajedno do dobrih rezultata

Osećam se dužnim da kao najodgovorniji u sportskom delu FK „Spartak“ uputim punu podršku igračima i šefu struke Dragom Kanatlarovskom jer ništa od unapred zacrtanog, a to je izlazak u Evropu i finale Kupa - nije ugroženo.

Spartak ovog proleća nije zabeležio nijednu pobedu, ali ako ne računamo već odavno prežaljeni nesrećni poraz od FK "Sloboda“, Spartak nije pretrpeo nijedan poraz u prvenstvu, a nizali su se rivali itekakvog renomea - u Subotici prošlogodišnji osvajač Kupa, Jagodina, Vojvodina, a na gostujućim vrućim terenima Spartak nije poklekao ni u duelima sa OFK-om, Javorom i Napretkom.

Još uvek kuburimo sa realizacijom na utakmicama, ali svako ko je gledao naše utakmice razumeće da je pitanje trenutka kada će golovi početi da pristižu. Pa i jesenas smo postizali dosta golova na svom terenu, 2-3 gola po utakmici što znači da moramo imati strpljenja za naše strelce. Želim da naglasim da iz ekipe koja je odigrala jesenji deo prvenstva od standardnih igrača nedostaje jedino Puškarić.

Džimović: Zajedno do dobrih rezultata

Dragi Kanatlarovski je svojim dolaskom u Spartak svima nama visoko podigao moral pa smo vrlo brzo počeli beležiti dobre rezultate. Zašto sada izgubiti veru kada mi još uvek nismo rezultatski i fudbalski ugroženi? Mi hoćemo i možemo bolje, naše zajedništvo je garant uspeha.

Poraz  protiv Vojvodine u Kupu u Novom Sadu nije bio planiran ili plod loše taktike, jednostavno veći broj igrača je imao snažan pritisak i veliku želju za dobrim rezultatom pa nisu imali snage da to prevaziđu. Svaki od njih pojedinačno ima pravo na „loš dan“. Sa jedne strane mi je žao što je to bio veliki broj igrača, a sa druge strane i sam Bog nas je pogledao pa je Vojvodina pobedila sa minimalnim rezultatom od 1:0 koji daje nadu kako njima tako i nama.

Džimović: Zajedno do dobrih rezultata

Iskoristio bih priliku da pozovem sve ljubitelje fudbala, posebno naše navijače da na predstojeće utakmice (Zvezda i Vojvodina) dođu i pruže podršku Spartaku jer moraju da znaju kako su i oni važan šraf u mašini plavih golubova, stoji na kraju izjave Sportskog direktora FK "Spartak".

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 3730

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.