Komentara: 11
Pregleda: 5553
Foto

FK "Spartak" rezimirao sezonu i proglasio najbolje pojedince

30.05.2014. u 16:55h
Izvor: Subotica.com
Na današnjoj svečanosti koju je Fudbalski klub "Spartak" priredio za igrače, stručni štab, članove uprave, prijatelje kluba i novinare rezimirana je takmičarska sezona 2013/14, ali i nagrađeni pojedinci za rezultate koji su postigli u više selekcija Spartaka.
FK "Spartak" rezimirao sezonu i proglasio najbolje pojedince

Prisutnima se prvo obratio Dragan Simović, predsednik kluba, koji se osvrnuo na upravo završenu sezonu, na rezultate, ali i probleme sa kojima se ovaj klub susretao dosada i koji ga tek očekuju. Simović je najavio da će u narednom periodu doći do određenih promena koje će verovatno uticati na funkcionisanje kluba i njegovo takmičenje u narednoj sezoni.

- "Sezona nije bila laka, imali smo dosta finansijskih problema. Sa jedne strane zadovoljni smo što smo igrali polufinale Kupa, a sa druge strane izbegli smo borbu za opstanak. Zadovoljni smo radom omladinske škole koja iz godine u godinu postiže lepe i zapažene uspehe i tu stasavaju nove snage za budućnost." - izjavio je Simović, a zatim se osvrnuo i na probleme: - "Nismo zadovoljni drugim delom sezone i svi zajedno snosimo krivicu. Spartak ima finansijskih problema, a ne vidim da će situacija biti bolja. Čeka nas teška sezona, ali ni drugi klubovi u superligi nisu u boljem položaju. Najveći problem kluba je Gradska uprava. Ono što rade je katastrofa. Kasne sa reflektorima, ništa se ne radi po pitanju stadiona, izbegavaju plaćanje tekućih troškova na stadionu, iako ga drugi sportski klubovi koriste i odlučili smo da neće više tako moći." - zaključio je Simović

Više o problemima narednih dana

O problemima sa Gradskom upravom Simović je najavio da će se oglasiti narednih dana, ali kao opciju nije isključio iseljavanje kluba sa Gradskog stadiona u neki drugi grad u centralnoj Srbiji odakle bi u narednoj sezoni Spartak nastavio takmičenje.

- "Ulazimo u tešku godinu, ali smatram da ćemo naći načina da se izborimo sa svime i ostanemo stabilan superligaš." - završio je Simović

FK "Spartak" rezimirao sezonu i proglasio najbolje pojedince

Nagrađeni najbolji pojedinci u sezoni 2013/14

Posle uvodne reči predsednika podeljene su nagrade za najbolje igrače iz Spartakovog pogona, kao i za najbolje poteze u sezoni 2013/14.

Za najboljeg pionira proglašen je Srđan Kočić, najbolji kadet Miloš Manojlović, dok je najbolji omladinac Bojan Čiča (sada član seniorske ekipe). Najlepši gol je postigao Andrej Mrkela protiv Radničkog iz Niša, najlepšu asistenciju je obezbedio Dino Šarac, dok je za najboljeg igrača Spartaka proglašen Vladimir Kovačević.

Izvor: Subotica.com
Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone Svečanost FK "Spartak" povodom kraja sezone
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 5553

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

dragan simović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.