Komentara: 6
Pregleda: 4919

Odlična atmosfera u FK "Spartak", Uprava zadovoljna rezultatima

31.10.2013. u 15:29h
Izvor: Agencija "Beta"
Izvršni direktor subotičkog Spartaka Damir Džimović rekao je danas da je atmosfera u tom klubu odlična, kao i da je Uprava zadovoljna rezultatima i radom prve ekipe.
Odlična atmosfera u FK "Spartak", Uprava zadovoljna rezultatima

Spartak se u sredu plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je kod kuće pobedio kruševački Napredak sa 2:0. Subotičani su u poslednja tri prvenstvena kola zabeležili dve pobede i jedan remi i trenutno su osmi.

"Atmosfera u klubu je odlična posle pobede u Kupu. Ambijent na utakmici je bio pravi fudbalski, a Uprave dva kluba su pokazale na delu kako akteri fudbala u Srbiji treba da funkcionišu. Ono što mene lično raduje je to što Spartak pokazuje iz utakmice u utakmicu da ove sezone ima velike ambicije", rekao je Džimović agenciji Beta.

Funkcioner Spartaka kazao je da je više nego zadovoljan rezultatima prvog tima od kada je početkom oktobra ekipu preuzeo Dragi Kanatlarovski, ali i da je konkurencija postala jača.

Odlična atmosfera u FK "Spartak", Uprava zadovoljna rezultatima

"Dolaskom novog šefa struke značajno je podignuta konkurencija na treninzima, a igramo kako publika voli, pa koristim priliku da pozovem sugrađane da masovnije dođu na Gradski stadion i podrže klub i igrače, koji uvek 'ginu' na terenu, bez obzira ko je protivnik. Spartak to odavno nije imao, a to je rezultat rada celog tima koji vodi klub", rekao je Džimović.

Spartak u nedelju igra protiv Čukaričkog, trećeplasirane ekipe Super lige. Džimović je rekao da su "brđani" odlična ekipa i da su favoriti, ali da Subotičani svakako žele pobedu.

"Spartak želi pobedu u nedelju tu nema dileme. Kao što sam već rekao, nivo motivacije je značajno podignut i sve ćemo uraditi da nastavimo niz uspešnih rezultata", rekao je Džimović.

Izvor: Agencija "Beta"
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 4919

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.