Komentara: 9
Pregleda: 14984

Još uvek se traga za ubicom Milice Barašin

01.06.2011. u 18:26h
Izvor: RTV Yueco
Još uvek se traga za ubicom Milice Barašin

Sledeće nedelje biće osam meseci od kada je na svirepi način ubijena 17-godišnja Milica Barašin. Njeni roditelji, rodbina i prijatelji razočarani su što ubica još uvek nije pronađen. U policiji kažu da je istraga u toku.

Na mestu gde je monstruozno ubijena Milica Barašin njena porodica, prijatelji radi sećanja ostavljaju cveće i pale sveće. Stanovnici ulice Petra Popovića Age i okoline su razočarani što ubica još uvek nije pronađen.

Majka ubijene devojke Svetlana Simendić kaže da je u kontaktu sa policijom i da joj uvek odgovaraju da je istraga u toku. Problem je što nema motiva za tako svirep zločin.

Otac, Leon Barašin u telefonskom razgovoru nam je rekao da nema komentara što je ubica još uvek na slobodi. Ne može da veruje da kruže priče da je mu je ćerka ubijena zbog osvete. Baka Stojanka kaže da planiraju da prodaju kuću i presele se u Sombor, jer je tamo Milica sahranjena. Razočarani su što pomaka u istrazi nema i niko ne govori ništa.

U Miličinoj sobi sve je ostalo isto. Prošle godine sedmog oktobra njeno beživotno telo pronađeno je pored pruge u naselju Zorka, na periferiji grada 100 metara od kuće. Bila je učenica drugog razreda Srednje hemijsko-tehnološke škole.Policija je privela i ispirila preko 100 ljudi. Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 14984

Povezane vesti

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

Milica Barašin

Ubistvo Milice Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.