Komentara: 2
Pregleda: 2608
Foto

Još jedna vredna donacija za "Kolevku"

03.08.2021. u 16:30h
Izvor: Subotica.com
U još jednoj zajedničkoj akciji, udruženja "Za Suboticu svim srcem" i "Anđeli Severa" donirali su danas pakete odeće, obuće, igračaka i sredstava za ličnu higijenu Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka".
Još jedna vredna donacija za "Kolevku"

Inicijativa za ovu akciju potekla je od Udruženja "Anđeli Severa" iz Bačke Topole, kojem se rado pridružilo i Udruženje "Za Suboticu svim srcem" iz našeg grada, te su se donacije u proteklim danima prikupljale i u njihovim prostorijama. Iako priznaju da su očekivali nešto bolji odziv građana, zadovoljni su onim što je prikupljeno, te su danas, na radost mališana iz "Kolevke", dopremili vrednu donaciju.

- U ovoj akciji prikupljeno je ukupno 12-13 džakova garderobe, 20 pakovanja pelena i 16 pakovanja vlažnih maramica. Tu je još obuća, igračke i razna sredstva za ličnu higijenu, kao što su šamponi, kreme i puderi za decu - rekla je Dejana Draškić Nađ iz Udruženja "Anđeli Severa" iz Bačke Topole.

- Možda je malo manji odziv nego što smo očekivali, ali smo u svakom slučaju zadovoljni i zahvalni građanima koji su učestvovali u donacijama. Htela bih da napomenem i da je još uvek u toku naša akcija za školu koja traje do 15. avgusta i svi koji žele da doniraju mogu da donesu torbe, školski pribor, sveske i knjige u naše prostorije na Senćanskom putu 5 - podsetila je Tamara Lukačević iz Udruženja "Za Suboticu svim srcem".

Još jedna vredna donacija za "Kolevku"Ovo je bila treća po redu zajednička akcija ova dva udruženja, koja su u prethodnom periodu donirala Dečjem odeljenju subotičke bolnice igračke, te posteljinu i sredstva za higijenu. Ipak, kako je poručila Draškić Nađ, ovo neće biti poslednja ovakva akcija.

- U planu nam je da do kraja godine obiđemo sve domove za decu ometenu u razvoju u Vojvodini i da im uručimo naše skromne donacije - poručila je Draškić Nađ.

Izvor: Subotica.com
Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe Donacija "Kolevki" dnevnih potrepština i garderobe
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2608
Povezane teme

kolevka

deca iz kolevke

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.