Komentara: 7
Pregleda: 4861
Foto

Dečje odeljenje subotičke bolnice dobilo značajnu donaciju

01.06.2021. u 15:04h
Izvor: Subotica.com
Dečje odeljenje subotičke bolnice dobilo značajnu donaciju

Zahvaljujući ljudima velikog srca koje su okupile organizacije „Za Suboticu svim srcem“ i „Anđeli severa“ iz Bačke Topole sakupljena je veća količina posteljine i sanitetskog materijala koji su danas donirani dečjem odeljenju Opšte bolnice.

Dečje odeljenje subotičke bolnice dobilo značajnu donaciju- Uz posteljinu tu su i sredstva za ličnu higijenu i čišćenje prostorija, pelene i sve druge stvari koje su potrebne dečjem odeljenju. Akcija je trajala mesec i po dana, odazvali su se brojni građani i zahvalni smo im na tome – kaže Branko Prčić i najavljuje novu akciju u kojoj će se prikupljati školski pribor.

Inicijator akcije je udruženje „Anđeli severa“ , čiji su članovi sa svojom decom boravili na Odeljenju pedijatrije i odlučili da pomognu.

Dečje odeljenje subotičke bolnice dobilo značajnu donaciju- Znamo koliko je svaka pomoć značajna i zato smo se sada odlučili za ovaj vid pomoći. Među onim što je potrebno dečjem odeljenju su i aparati koje, nažalost, ovog puta nismo mogli da obezbedimo, ali imamo obećanje Fondacije NJKV Katarine Karađorđević da će ona obezbediti taj deo – dodaje Dejana Draškić iz udruženja „Anđeli severa“.

U Odeljenja neonatlogije trenutno je jedanaest beba dok na Odeljenju pedijatrije leži sedam mališana.

Dečje odeljenje subotičke bolnice dobilo značajnu donaciju- Prethodna donacija je našla svoje mesto na našim odeljenjima, a tako će biti i ovoga puta. Raduje nas što će donacijabiti još, to je oprema koja se stalno koristi na odeljenju i to je za odeljenje koje se bavi intenzivom potrošna roba, zato nam je jako značajna – ističe dr Branka Milisavljević.

Izvor: Subotica.com
Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice Uručenje donacije dečjem odeljenju bolnice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4861

Povezana vest

Povezane teme

odeljenje neonatologije

donacija bolnici

dečje odeljenje

neonatologija

udruženje za suboticu svim srcem

branka milisavljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.