Komentara: 35
Pregleda: 25453
Foto

Jene Maglai: Građanska opcija udarac SVM-u

25.04.2016. u 03:54h
Izvor: Subotica.com
Jene Maglai: Građanska opcija udarac SVM-u

Na lokalnim izborima, „Pokret za građansku Suboticu“, koji predvodi Jene Maglai, osvojio je oko 14% glasova.

- Mi smo grupa građana koja je osnovana pre nekoliko meseci i veoma smo zadovoljni postignutim izbornim rezultatom, pitanje je da li ćemo biti druga ili treća partija u gradu i stojimo rame uz rame smo sa Savezom vojvođanskih Mađara – naglasio je noćas Jene Maglai na konferenciji za štampu u „Nepkeru“. - Čestitam SNS na ubedljivoj pobedi. Nama je bitno da je prepoznata ideja o građanskoj Subotici, da smo dobili ozbiljnu podršku i da tek dolazi vreme kada će ovaj pokret da zaživi u svom punom formatu.

Po njegovim rečima, „Pokret“ neće po svaku cenu insistirati da bude deo skupštinske većine, već će težiti da radi na onim principima i programu, koji su obećali građanima.

- Ovo je veliki rezultat i konačno je posle nekoliko decenija jedna građanska opcija ostvarila ovakav rezultat. SVM je dobio ozbiljan udarac i mislim da se dugo od njega neće oporaviti, a to samo znači da se mora promeniti politika i prema nacionalnim zajednica i prema Subotici i njenim građanima – jasan je Maglai.

Izvor: Subotica.com
Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu Press: Izborni štab Pokreta za građansku Suboticu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 25453

Povezane vesti

Povezane teme

jene maglai

lokalni izbori 2016

izbori 2016

pokret za građansku suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.