Komentara: 28
Pregleda: 8359

Humanitarno Gradonačelnikovo veče za pomoć osobama sa specijalnim potrebama

17.01.2013. u 13:36h
Tradicionalno Gradonačelnikovo dobrotvorno veče ove godine biće održano u nedelju, 10. februara sa početkom u 20 časova.
Humanitarno Gradonačelnikovo veče za pomoć osobama sa specijalnim potrebama

Kako je najavljeno iz Kabineta gradonačelnika odlučeno je da se susret sa humanim Subotičanima održi u Gradskoj kući, a na dobrotvornoj večeri će moći da učestvuje oko 200 zvanica koji uplate minimalni prilog od 6.000 dinara po osobi.

Sredstva prikupljena na Gradonačelnikovoj dobrotvornoj večeri su namenjena Gradskom udruženju za pomoć osobama sa autizmom u Subotici i Školskom centru za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica, za program terapijskog jahanja za decu sa posebnim potrebama.

Na prošlogodišnjoj humanitarnoj večeri, koja je održana takođe u Gradskoj kući povodom 100 godina iste, sakupljeno je oko 600.000 dinara za Osnovnu i srednju školu "Žarko Zrenjanin", koja ima velikih problema pri obezbeđivanju adekvatne ishrane za svoje učenike i štićenike.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 8359

Povezane vesti

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Humanitarna akcija

Modest Dulić

gradonačelnikovo veče

gradonačelnikovo humanitarno veče

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.