Komentara: 14
Pregleda: 4174

Prikupljeno skoro milion dinara sa Gradonačelnikove dobrotvorne večeri

19.02.2013. u 18:01h
Na ovogodišnjoj Gradonačelnikovoj dobrotvornoj večeri ostvaren je neto prihod od 870.000 dinara. Subotičani su još jednom pokazali svoju humanu stranu - rekao je gradonačelnik.
Prikupljeno skoro milion dinara sa Gradonačelnikove dobrotvorne večeri

Gradskom udruženju za pomoć osobama sa autizmom u Subotici biće uplaćeno 620.000 dinara, dok će Školski centar za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica, za program terapijskog jahanja za decu sa posebnim potrebama dobiti 250.000 dinara. Takođe je od dobrotvora obezbeđena hrana za konje za narednih godinu dana.

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić ocenio je ovu dobrotvornu akciju izuzetno uspešnom i još jednom se zahvalio svima koji su učestvovali u njoj, uplatom ulaznice, donacijama u robi ili besplatnim nastupom na dobrotvornoj večeri.

- Subotičani su su još jednom pokazali svoju humanu stranu i to treba da negujemo kao model društvenog ponašanja, rekao je gradonačelnik Subotice Modest Dulić.

Gradonačelnikovo dobrotvorno veče Gradonačelnikovo dobrotvorno veče Gradonačelnikovo dobrotvorno veče Gradonačelnikovo dobrotvorno veče Gradonačelnikovo dobrotvorno veče Gradonačelnikovo dobrotvorno veče Gradonačelnikovo dobrotvorno veče Gradonačelnikovo dobrotvorno veče
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 14
Pregleda: 4174

Povezane vesti

Povezane teme

gradonačelnikovo veče

gradonačelnikovo humanitarno veče

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.