Komentara: 8
Pregleda: 4748
Foto

Fudbaleri Spartaka spremni za revanš polufinala Kupa protiv Partizana

19.04.2016. u 16:05h > 20.04.2016. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu sutra se igra revanš meč polufinala Kupa Srbije u kojem Spartak dočekuje Partizan. Posle 0:0 u Beograd plavo-beli imaju priliku pred domaćom publikom još jednom izbace crno-bele i time se nađu na korak do velikog trofeja, uz borbu za opstanak u Superligi.
Fudbaleri Spartaka spremni za revanš polufinala Kupa protiv Partizana

U najavi meča govorili su šef struke Spartaka Andrej Černišov i prvotimci Vladimir Kovačević i Nenad Šljivić. Šef struke Spartaka očekuje interesantnu utakmicu i veruje da su šanse u ovom meču 50/50.

- "O Partizanu ne treba puno govoriti, samo ime govori sve. Oni su izgubili šanse za osvajanje titule pa će im uspeh u Kupu biti jedina prilika da poprave utisak. Mnogi naši igrači po prvi put će igrati za finale Kupa, igramo pred domaćom publikom i mislim da su nam šanse 50/50. Mislim da niko ne želi da ulazi u penal lutriju, ali ako do toga dođe mi ćemo biti spremni." - rekao je Černišov

Kovačević je bio jedan od učesnika poslednjeg duela u Kupu u kojem je Spartak nadigrao Partizan i zasluženo nastavio dalje, ali današnja situacija poziva na oprez jer ulozi su potpuno drugačiji. Bez obzira na tešku situaciju Kovačević veruje u prolaz u finale.

Fudbaleri Spartaka spremni za revanš polufinala Kupa protiv Partizana

- "Očekuje nas izuzetno teška utakmica, mislim da smo napravili dobar uvod u prvoj utakmici, uspeli smo sa igračem manje da izdržimo pritisak skoro čitavo poluvreme. Utakmica nam dolazi u nezgodno vreme jer igramo važne mečeve za opstanak, prilično smo fizički i psihički umorni, ali sutrašnja utakmica je prilika za svakog od nas da uđemo u istoriju kluba. Očekujem silno motivisanog protivnika, ali i mi čemo dati svoj maksimum" - izjavio je Kovačević

Njegov saigrač Nenad Šljivić dodao je da je i Spartak silno motivisan kao i Partizan, da ih očekuje teška borba i da veruje u plasman u finale.

Na poziv FK "Spartak" na sutrašnjoj gostovaće deca iz Kolevke, Centra za Autizam i Škole za slušno oštećene osobe. Pred početak meča biće upriličena i prigodna svečanost za jubilej.

BEZ ANTONIĆA, IVANOVIĆA I TUMBASEVIĆA

Na ovom meču Černišov neće moći da računa na Antonića i Ivanovića koji imaju parne kartone, kao i povređenog Tumbasevića, ali u tim se vraćaju kapiten Torbica, kao i Milić koji je igrao i u prošlom meču u Ivanjici.

PRODAJA ULAZNICA

Meč se igra u sredu od 16,30 časova na Gradskom stadionu, a ulaznice se mogu kupiti u klupskim prostorijama (Park Ferenca Rajhla 10) danas do 18 časova i sutra od 12 do 17 časova na samom stadionu (zapadna tribina, glavni ulaz) pred početak meča. Cene karata su, za zapad 400, istok 350,  jug 350 (gostujući navijači) i sever 200 dinara (domaći navijači). Za ovaj susret prodavaće se i dečije ulaznice (za decu do 12 godina) za zapadnu i istočnu tribinu i iznose 100 dinara.

Kapije će biti otvorene dva časa pred početak meča. Iz Policijske uprave Subotica saopštavaju da će policijski službenici, u skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije snimati video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Delimo karte za zapadnu tribinu

U saradnji sa JKP "Stadion" i FK "Spartak" petoro najbržih koji putem mejla tačno odgovore na pitanje "Koliko puta se Spartak u svojoj 71 godinu dugoj istoriji plasirao u finale nacionalnog Kupa" dobiće po jednu kartu za zapadnu tribinu. Mejl je nagradnaigra@subotica.com a rok za odgovore je utorak do 20 časova. Osvajače karata objavićemo u ovoj vesti tokom večeri.

Fudbaleri Spartaka spremni za revanš polufinala Kupa protiv Partizana

DOBITNICI KARATA

Dobitnici karata su Stefan Vadasi, Zoli Pertić, Martin Virag, Danijela Kovačević i Boris Aćimović. Karte mogu da preuzmu na blagajni Zapada od 16 časova. Neophodno je da kažu da su kartu (1) dobili preko sajta Subotica.com, a da se na blagajni identifikuju ličnim dokumentom.

Izvor: Subotica.com
Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana Najava revanš meča polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Spartaka i Partizana
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 12 časova
Komentara: 8
Pregleda: 4748

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.