Komentara: 11
Pregleda: 7062

Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

03.05.2014. u 19:32h
Fudbaleri Spartaka pobedili su danas u Subotici ekipu Novog Pazara sa 3:2 u prvoj utakmici 27. kola Superlige Srbije.
Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

Utakmica sa mnogo izglednih šansi i dinamičnije drugo poluvreme koje je moglo da donese još koji pogodak na obe strane. Nosković se nije upisao u strelce, iako je imao barem jednu izglednu šansu koja je mogla da prekine njegov golgeterski post.

Spartak je odlično počeo utakmicu i poveo preko Slobodana Novakovića u 18. minutu odličnom solo akcijom i šuta iskosa u visini šesnesterca, a izjednačio je Nemanja Arsenijević iz penala u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

Preokret gostima doneo je Vladimir Otašević u 52. minutu, ali je samo četiri minuta kasnije strelac izjednačujućeg gola za Spartak bio Vladimir Kovačević posle odličnog centaršuta kapitena Torbice sa desne strane.

Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

Strelac pobedonosnog pogotka za domaćine bio je Ilija Radović pet minuta pre kraja meča, ponovo na odličnu asistenciju kapitena Torbice. Radović se pri doskoku povredio te je nakon kraće intervencije lekara zamenjen, a publika je snažnim aplauzom nagradila požrtvovanog Radovića.

Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

Gledaoci su bili vidno nezadovoljni suđenjem na meču i čudnim kriterijumom koji je glavni sudija sprovodio tokom čitavog meča. Bilo je dosta spornih situacija, pretežno na štetu Spartaka, ali s obzirom da je domaćin pobedio verovatno će se sve to brzo zaboraviti.

Spartak - Novi Pazar 3:2
(Novaković 18, Kovačević 56, Radović 85 - Arsenijević 45. penal, Otašević 52)

Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

Zoran Njeguš, trener Novog Pazara čestitao je Spartaku na zasluženoj pobedi i kratko prokomentarisao igru njegovog tima:

"Jako loše smo ušli u utakmicu, iz prvog šuta primili smo gol, malo se konsolidovali i izjednačili pred kraj poluvremena, dobro otvorili drugo, ali čitavu utakmicu smo loše reagovali u zadnjoj liniji na centaršuteve Spartaka" - izjavio je Njeguš

Fudbaleri Spartaka pobedili Novi Pazar (3:2)

Šef struke Spartaka, Dragi Kanatlarovski, zahvalio se obema ekipama na fer i korektnoj utakmici, kao i čestitao svojoj ekipi na osvajanju nova 3 boda.

"Znali smo da je Novi Pazar sasvim solidna ekipa koja nije slučajno u konkurenciji za treće mesto i izlazak u Evropu. Pri rezultatu 2:1 za goste došao je period naše najbolje igre u kojem smo iskoristili svoje šanse i zasluženo pobedili. Videli smo 5 golova i nekoliko dobrih prilika na obe strane" - izjavio je Kanatlarovski

U narednom kolu koje se igra u subotu (10. maj) Spartak gostuje ekipi Radničkog iz Niša.

Fudbal: Spartak - Novi Pazar Fudbal: Spartak - Novi Pazar Fudbal: Spartak - Novi Pazar Fudbal: Spartak - Novi Pazar Fudbal: Spartak - Novi Pazar Fudbal: Spartak - Novi Pazar Fudbal: Spartak - Novi Pazar Fudbal: Spartak - Novi Pazar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 dana
Komentara: 11
Pregleda: 7062

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.