Komentara: 4
Pregleda: 2096

Fudbaleri Spartaka danas od 17 časova dočekuju Metalac

18.04.2017. u 11:55h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka takmičenje nastavljaju u plejautu. U 1. kolu, koje je na programu danas, "golubovi" pred svojom publikom od 17 časova dočekuju ekipu Metalca.
Fudbaleri Spartaka danas od 17 časova dočekuju Metalac

Uoči ovog meča na Gradskom stadionu juče je održana konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Spartaka Andrej Černišov i prvotimac Đorđe Ivanović.

- Nakon utakmice u Lučanima zahvalio sam se igračima na radu u ovoj sezoni i na igrama koje su pružili do sada. Do poslednje utakmice smo imali šansu da se izborimo za plejof, međutim razvojem situacije u poslednjem kolu takmičenje nastavljamo u plejautu. Rekao sam igračima da u plejautu moramo još bolje i više raditi i da pobedimo u ovih sedam utakmica. Prošle godine smo bili deseti i sada nam je cilj da ostvarimo bolji plasman. - rekao je Černišov, a zatim analizirao narednog protivnika - Igramo sa ekipom Metalca, kao i pre desetak dana, poznajemo dobro ekipu znamo njihove kvalitete, ali želimo da ih pobedimo. Svi igrači su spremni, Anđić je trenirao sa ekipom ali mu trebaju još 3-4 dana da popravi fizičku spremu. Analiziraćemo još jednom protivnika pa ćemo videti u kojem sastavu ćemo istrčati, ali svakako idemo na pobedu.

Bez obzira što će se takmičiti u borbi za opstanak i što se nalaze u gornjem delu ove nove grupe iz Spartaka istuču da neće biti nedostatka takmičarskog motiva.

- Igrali smo u pretposlednjem kolu protiv Metalca u Subotici, nismo uspeli tada da ih pobedimo, iako smo imali dosta prilika za to. Nadamo se da ćemo ih sada pobediti i započeti dobar ritam. Žao nam je zbog plejofa i propuštene prilike da se borimo sa najboljim ekipama Superlige, ali nismo bez motiva, želimo da ostanemo u vrhu plejauta. - istakao je Ivanović

Meč između Spartaka i Metalca igra se danas od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 dan
Komentara: 4
Pregleda: 2096

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.