Komentara: 1
Pregleda: 3039
Foto

Fudbal: Srbija poražena od Mađarske na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

07.09.2018. u 01:05h
Izvor: Subotica.com
Utakmicama u Subotici i Kuli danas je počeo 25. Međunarodni memorijalni turnir “Stevan Ćele Vilotić”. Srbija je upisala minimalan poraz od Mađarske na terenu kraj Somborske kapije, dok su Crna Gora i Izrael u Kuli odigrali nerešeno.
Fudbal: Srbija poražena od Mađarske na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Na prvoj utakmici jubilarnog 25. Međunarodnog memorijalnog turnira „Stevan Ćel Vilotić“ Srbija je izgubila od Mađarske sa 1:0. Iako su prikazali dobru igru, svoje šanse nisu iskoristili naši reprezentativci i gosti su zasluženo slavili.

Zapretio je domaći tim peko Vlahovića, ali se napadač Srbije našao u nedozvoljenoj poziciji. Gosti su vrlo brzo uzvratili Kovač je proša po desnoj strani uputio šut, Gordić je odlično intervenisao, ali je odbijenu loptu prihvatio Bence, dobro je postavljen bio Kostić i otklonio opasnost.

Fudbal: Srbija poražena od Mađarske na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Na isteku prvih pola sata Srbija je imala idealnu priliku da dođe do prednosti. Vlahović je izbio sam pred golmana Mađarske nakon dobrog pasa Milosavljevića, međutim čuvar mreže gostujućeg tima odlično je odbranio i loptu poslao u korner. Mađari su se trgli, jedan od najopsanijih u redovima protivnika Šen, umakao je odbrani, ali je Gordić bio brži i sačuvao svoju mrežu.

Srbija je propustila priliku da dođe do prednosti u 35. minutu. Daničić je uputio centaršut na desnu stranu, ali Vidosavljević ne stiže da je sa pet metara pošalje u gol Mađarske. Nizao je domaći tim šanse, ali lopta nije htela u gol, dok su gosti iz kontre pokušavali da dođu do pogotka.

Fudbal: Srbija poražena od Mađarske na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

U 40. minutu naša selekcija je propustila najbolju priliku. Odličan pas uputio je Kostić do Daničića, ali je njegov šut sa ivice kaznenog odbranio golman. Odbijenu loptu prihvatio je Vidosavljević i promašio prazan gol. U završnici prvog dela gosti su imali priliku, i ovog puta čuvar mreže Srbije je bio brži i sigurniji.

U nastavku se vodila velika borba, ali su grešili i jedni i drugi. Gosti su ipak od 60. minuta preuzeli inicijativu, a potom stigli do prednosti. Sabolč Šen je uputio silovit šut iz velike daljine i plasirao loptu u rašlje.

Fudbal: Srbija poražena od Mađarske na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Uzvratila je naša reprezentacija, nakon centaršuta Kokira, Vlahović je pogodio stativu. U 77. minutu nakon kornera Pantazis je glavom loptu poslao preko gola i propustio priliku za izjednačenje.

Srbija – Mađarska 0:1 (0:1)
Šon 65'

Srbija: Gordić, Kostić, Balaž, S. Pavlović, Daničić, Fratrović (Pantazis), Vidosavljević (Janković), Milosavljević (Tedić), Gavrić, Kokir (Lukić), Vlahović.

Mađarska: Ašvanji, K. Kovač, Majnovič (Molnar), Moči, Čoka, Bokroš, Timari (Sereto), Bence (Ujvaroši), Šen, Kiš, Sendrei.

Fudbal: Srbija poražena od Mađarske na startu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

MIROVALE MREŽE NA MEČU CRNE GORE I IZRAELA

U drugoj utakmici prvog kola turnira Crna Gora i Izrael su podelili bodove (0:0).

Petak je slobodan dan na memorijalu, dok se u subotu igraju utakmice drugog kola. Srbija i Crna Gora snage će odmeriti u Kuli, a Mađarska i Izrael u Senti.

Crna Gora: Popović, Vlahović, Roganović, Babić, Milić, (Vukčević), Pešukić, Brnović, Grubač, Stanišić, (Divanović), Latković, (Divanović), Ivančević (Pavlićević)

Israel: Peret, Sela, Benbenisty, Eliyau Elmkies (Daon), Dahan (T.Glazer), Fadida (Sisay), Mahluf, Cohen, Arad (Shalata), Hofmeister, A. Glazer.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić") Fudbal: Srbija - Mađarska (U19, turnir "Stevan Ćele Vilotić")
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3039

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

fudbalska reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.