Komentara: 8
Pregleda: 3231

Fudbal: Spartak večeras protiv Brondbija u Beogradu

09.08.2018. u 09:30h > 10.08.2018. u 00:45h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv večeras od 20 i 45 na stadionu „Rajko Mitić” u Beogradu igra prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa danskim Brondbijem. Prenos na RTS-u, Arenasportu i na našoj FB stranici.
Fudbal: Spartak večeras protiv Brondbija u Beogradu

Ekipa Vladimira Gaćinovića ostvarila je veliki uspeh izbacivši prašku Spartu u drugom kolu, a sada je u prilici da ispiše još jednu stranicu klupske istorije.

Malo ko je očekivao da će „golubovi” uspeti na međunarodnoj sceni ostvariti takav rezultat i naći se u trećoj fazi drugom po snazi evropskog takmičenja. Nakon pobede nad severno-irskim Kolrejnom, pred Subotičanima je poklekla i Sparta iz Praga. Potcenili su Česi tim sa severa Bačke, a to ih je koštalo poraza u prvom susretu na „Karađorđu”. Obezbedili su igrači Spartaka prednost od dva gola pre puta u Prag, a taktika stratega Gaćinovića i želja mlade ekipe u Češkoj je nadmudrila protivnika. Poslužio je „golubove” i faktor sreće, pa su se našli u trećem kolu kvalifikacija gde će koplja ukrstiti sa Brondbijem iz Kopenhagena.

Pokušaće plavo – beli u dvomeču protiv osvajača kupa Danske da načine još jedan korak više na međunarodnoj sceni. Biće teško jer su u odnosu na meč protiv Sparte oslabljeni. U ekipi neće biti Mileta Savkovića koji karijeru nastavlja u Poljskoj i Branimira Jočića kome je stopalo u gipsu.

Utakmica na stadionu „Rajko Mitić” počinje večeras u 20 i 45, a direktan prenos obezbeđen je na dve srpske televizije. Ovaj duel prenosiće RTS na svom drugom programu i TV Arena Sport na svom prvom programu, a moći će da ga prate i posetioci naše FB stranice.

Ukoliko Spartak eliminiše Brondbi u narednoj rudi koja se igra 23. avgusta, bi se susreo sa belgijskim Genkom ili Lehom iz Poljske.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3231

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.