Komentara: 1
Pregleda: 1402

Fudbal: Spartak u sredu dočekuje Zemun

06.03.2018. u 15:53h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv sutra od 15 časova na Gradskom stadionu dočekuje Zemun u okviru 26. kola Superlige Srbije. "Golubovi" od starta prolećnog dela nisu uknjižili ni jedan bod, pa je prilika da sutra pred domaćom publikom stignu do pobede i vrate se na pobednički kolosek.
Fudbal: Spartak u sredu dočekuje Zemun

Nakon tri meča bez pobede i bodova, utisak je da utakmica protiv Zemuna za Spartak Ždrepčevu krv mora biti prekretnica za povratak na stazu uspeha. Svesni su u redovima plavo – belih da je pred njima težak zadatak i da je pobeda neminovna.

Znamo da nas čeka težak posao protiv ekipe koja je mnogo jača nego što je bila u jesenjem delu, jer je dovela nekoliko dobrih i iskusnih igrača. Mi nemamo mnogo izbora posle tri vezana poraza, koja, ne mogu reći , nismo očekivali, ali slabom izdanju u Lučanim se svakako, nismo nadali, i zato ova utakmica za nas ima višestruku važnost, a ne samo takmičarsku. Nije ovo meč koji nam život znači, ali jeste sigurno utakmica koja nam donosi mnogo toga i zato nemamo pravo na kiks – ističe Vladimir Gaćinović, saradnik šefa struke Spartaka.

Za Subotičane, dule sa Zemunom je izuzetno važan iz više razloga, a ukoliko ponove igru sa premijere iz Kruševca, uz neminovne korekcije, domaći će zasigurno upisati bodove.

Pred nama je utakmica koja nam je značajna iz više razloga. Želimo da se priključimo vrhu tabele i plasiramo u plej of, a važna je i na psihološkom aspektu, jer je bitno da se vrati stabilnost u ekipi i poljuljano samopouzdanje koje se reflektovalo baš u duelu sa Lučancima. Zaslušili smo igrom da u prethodna tri kola uzmemo neki bod, posebno u prva dva, ali nećemo gledati u prošlost, važna je sadašnjost i budućnost, a ono što nas prvo čeka jeste okršaj sa Zemunom. Verujem da će svako ko bude danas u timu dati mnogo značajniji doprinos, nego što je bio slučaj protiv Mladosti, i da da ćemo ostvariti željeni rezultat – kaže Gaćinović.

BESPLATAN ULAZ - Utakmica protiv Zemuna koja je veoma bitna za plavo – belu ekipu se igra sutra od 15 časova na Gradskom stadionu, a ulaz je slobodan.

Ekipa iz Gornje Varoši , protivnik Subotičana pretrpela je poraz u prethodnom kolu od Javora, odmah nakon osvojenog boda protiv aktuelnog prvaka. Vodi bitku da se makne iz opasne zone, što govori da Spartaku neće biti nimalo lako da ostvari cilj i dođe do pobede.

S obzirom da imamo tri vezana poraza , svesni smo da moramo popraviti utisak protiv Zemuna pred svojom publikom i osvojiti prve bodove u prolećnom delu sezone. U Lučanima smo odigrali jednu slabiju utakmicu što niko od nas nije očekivao. I naš protivnik je kiksnuo u prethodnom kolu što će biti još jedna od otežavajućih okolnosti, jer će i Zemun pokušati da se iskupi za propuštenu priliku, ali mi nemamo šta da kalkulišemo nego da izađemo na teren i borimo se za pobedu – poručuje Andrija Vukčević,  defanzivac "golubova".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1402

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.