Komentara: 3
Pregleda: 1497

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Mačvu u osmini finala Kupa Srbije

14.11.2017. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
"Plavi golubovi" sutra u 13 časova na Gradskom stadionu koplja će ukrstiti sa šabačkom Mačvom u odloženoj utakmici osmine finala Kupa Srbije. Subotičani u nešto promenjenom sastavu dočekuju Šapčane i priželjkuju plasman u četvrtfinale.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Mačvu u osmini finala Kupa Srbije

Fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi sutra očekuje zaostala utakmica osmine finala Kupa Srbije u kojoj će snage odmeriti sa Mačvom iz Šapca. Subotičani su se tokom prvenstvene trke sastali sa Šapčanima i u tom duelu bili bolji (3:2).

Na sutrašnjem meču nema popravnog, svesni su toga Subotičani i veruju da će obezbediti plasman u dalji tok najmasovnijeg klupskog takmičenja iako u borbu za četvrt finale Kupa ulaze bez petorice reprezentativaca - Ivanovića, Ostojića, Ćalasana, Vukčevića i Abaza.

Pored utakmice u Subotici, igraju se još dva zaostala meča osmine finala Kupa. U  Čačku se sastaju Borac i Crvena zvezda, a u Beogradu Partizan i Rad. Plasman u četvrtfinale obezbedili su Napredak , Čukarički, Javor, Mladost i Vojvodina.

Utakmica na Gradskom stadionu počinje u 13 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1497

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.