Komentara: 2
Pregleda: 1600

Fudbal: Spartak dočekuje Mačvu u Kupu Srbije

17.10.2017. u 18:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u osmini finala nacionalnog Kupa sastaće se sa Mačvom iz Šapca. Subotičani su već na početku sezone snage odmerili sa novajlijom u ligi i bili bolji. Pokušaće "golubovi" protiv Šapčana da obezbede plasman u dalji tok najmasovnijeg klupskog takmičenja.
Fudbal: Spartak dočekuje Mačvu u Kupu Srbije

U osmini finala Kupa Srbije Spartak Ždrepčeva krv dočekuje Mačvu, odlučeno je žrebom održanim u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Utakmice najmasovnijeg klupskog takmičenja igraće se u dva termina, 25. oktobra i 15. novembra.

Subotički superligaš, Šapčane će ugostiti tek 15. novembra, jer će 25. oktobra odigrati odloženi prvenstveni meč 9. kola sa Crvenom zvezdom. Golubovi su ubedljivom pobedom protiv Poleta trasirali put u osminu  finala nacionalnog Kupa,  dok je Mačva  plasman obezbedila nakon penala protiv OFK Bačke.

Od početka sezone po drugi put koplja će ukrstiti Spartak sa Šapčanima. Slavili su "golubovi" u prvenstvenoj utakmici 3:2, a očekuje se i u Kupu da ostvare rezultat koji ih vodi u dalji tok najmasovnijeg klupskog takmičenja.

U prvom terminu, 25. oktobra, igraju Mladost – Proleter (Novi Sad), Napredak – Radnički (Pirot), Vojvodina – Budućnost (Dobanovci), Inđija – Javor i Zlatibor – Čukarički, dok 15. novembra igraju Spartak ŽK – Mačva, Partizan – Rad i Borac (Čačak) – Crvena zvezda

Utakmice četvrtfinala igraće se marta 2018, prvi meč polufinala je na programu 18. aprila, a revanš 9. maja. Finale će se igrati 23. maja 2018. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1600

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.