Komentara: 1
Pregleda: 4266

Fudbal: Počela prodaja karata za duel Spartaka i Bajerna u Ligi šampiona

04.09.2018. u 17:52h
Izvor: Subotica.com
Za nešto više od nedelju dana fudbalerke Spartaka očekuje prvi meč šesnaestine finala Lige šampiona kada u naš grad dolazi slavno ime svetskog fudbala, Bajern iz Minhena. Bavarke važe za favorita ali Subotičanke svaki put ostavljaju srce na terenu, sigurno će tako biti i naredne srede, odnosno dve nedelje kasnije.
Fudbal: Počela prodaja karata za duel Spartaka i Bajerna u Ligi šampiona

Ženski fudbalski klub "Spartak" voljom žreba spojen je sa Bajernom iz Minhena. Prvi meč igra se u sredu, 12. septembra, a revanš 14 dana kasnije u Minhenu. Uprava šampiona Srbije uz veliku podršku lokalne samouprave uspela je da uveri čelnike UEFA da odigraju svoj meč u Subotici i to na stadionu kraj Somborske kapije.

Velika je privilegija i za fudbalerke Spartaka, ali i za Suboticu da dočekaju nemački tim, da se pokažu u najboljem svetlu i daju svoj maksimum, jer tada im se ne može ništa zameriti. Spartak je neprikosnoven u Srbiji, čak i u regionu važi za izrazitog favorita, ali u Evropi već ima opasnu konkurenciju. Bajern je ime koje samo izgovoreno kazuje mnogo, a toga su svesni svi u klubu i sa maksimalnim respektom dočekuju ovaj dvomeč.

Podršku "golubicama" već su najavili brojni prijatelji ženskog fudbala, igračice koje u našoj Superligi igraju protiv Subotičanki, ali će u sredu biti na tribinama stadiona FK "Bačka 1901" i zajedno sa domaćom publikom dlanovima i grlima nositi Spartak do novih visina.

Iako su svi mečevi ženskog fudbala već godinama unazad besplatni, takmičenje u Evropi zahteva totalno drugačiji tip organizacije, troškovi su neuporedivo veći i neophodno je to kompenzovati kroz ulaznice, tako da će se ulaz na ovaj meč naplaćivati i to po sledećim cenama: 1.000 za centralnu tribinu pod krovom, odnosno 600 dinara za bočne tribine pored terena.

Prodajna mesta su vinoteka vinarije Zvonko Bogdan (pored Boss-a), prostorije FK "Spartak ŽK" (zgrada Jadrana) i na dan utakmice stadion FK "Backa 1901".

Važno je napomenuti da stadion Bačke nema veliki kapacitet, a po prvim informacijama interesovanje za ovaj meč je veliko (dolazi i Bajernova podrška) i preporučuje se da oni koji žele da budu deo ovog istorijskog trenutka da na vreme nabave svoje ulaznice. TV prenosa neće biti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4266

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

uefa liga šampiona za žene

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.